UNIQUE Residence Gh. Avramescu - asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

UNIQUE Residence Gh. Avramescu - asigură facilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă

”Implementăm cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment în toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence

Ne este cunoscută practica, tot mai răspândită printre cei care locuiesc la bloc, ca pentru un confort sporit, să se redimensioneze spațiile, să se realizeze ”modernizări” ale propriilor apartamente, afectând structura de rezistență a clădirii, în detrimentul siguranței tuturor locuitorilor blocului respectiv.

 

Cunoaștem, de asemenea, că, în contextul legislației mult mai restrictive și a normativelor tehnice actuale mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi, se poate asigura un confort sporit specificat de către beneficiar încă din stadiul construcţiei unui bloc nou, în vederea unor recompartimentări ulterioare, fără a afecta structura de rezistenţă.

”La proiectul din Botoșani, str. Împărat Traian nr. 34, din zona G-ral Gh. Avramescu, lucrările de structură ale ansamblului de apartamente sunt în plină desfășurare, fiind în grafic, estimările de finalizare a acestora fiind pentru mijlocul lunii noiembrie.

Desigur, încă din aceste faze, și pentru acest ansamblu, asigurăm tuturor clienții noștri posibilitatea de a lua în calcul modificările spațiilor locuinței (în cadrul execuţiei) fără a afecta structura de rezistenţă, facilitate prin care le oferim flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

Oferim o gamă variată și completă a posibilităților de personalizare, de dotare / echipare a apartamentelor - la pachet cu un manual de utilizare SMART Home al apartamentului UNIQUE Residence – ceea ce este absolut normal în condițiile în care fiecare client este unic, are propriile valori de a locui, de a trăi, și, numai astfel vom implementa cu adevărat conceptul Made To Measure Apartment.”
 

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani - stadii de realizare:

Focșani, Calea Moldovei - în faza de autorizare, premergătoare PUZ-ului.

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Oferta educațională Școala postliceală „Prof. Dr. Doc. Enescu Longinus“ Botoşani

astăzi, 15:05
303

acreditată conform o.m.e.c.t.s. nr. 5471/18.10.2010 OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ AN ȘCOLAR 2020-2021Învățământ Postliceal - Nivelul 5 de calificare CALIFICĂRI...

Apartamente SMART Home în clădiri tinere, la capacitate funcțională maximă, peste standarde

Vineri, 26 Iunie 2020
1182

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Maxim Gorki, în centrul BotoșaniuluiTe-ai gândit cum ar fi ca propria casă să se comporte ca un prieten bun și sigur?Este i...

Electroalfa, finantator principal al CSM Botosani

Joi, 25 Iunie 2020
561

Grupul de firme Electroalfa a inceput sa finanteze echipa de handbal inca de la inceputul anului, iar colaborarea va dura cel putin pana in decembrie 2020. Sumele investite nu sunt mici, insa cel mai ...