Toscana, tărâmul gustului

Toscana, tărâmul gustului

 Bostro Toscana  

Chiar în mijlocul orașului Botoșani, peste drum de Biblioteca Județeană “Mihai Eminescu”, într-o clădire clasică și cu un aer boem toscan, Bistro Toscana îmbie trecătorii cu mirosul bucătăriei sale.

Pizza, pasta, grill, sunt câteva din elementele forte ale bucătăriei Toscana, preparate cu suflet și pricepere de o mână de oameni care dau locului respectul cuvenit unui restaurant toscan.

Te-ai săturat de aceleași și aceleași produse pe care le tot vezi prin platourile pregătite cu diverse ocazii? Te invităm să descoperi nesfârșitul gust al diverselor aperitive, condensate într-un platou exact așa cum ți-l dorești, servit direct la evenimentul tău, fie că este vorba de o masă privată, o zi de naștere sau alt moment în care se impune servirea unui aperitiv comandat.” 


Pasta. Italiană. Făcută în bucătăria proprie exact cum o fac italienii (sau poate mai bună!). Simple, delicate, îmbietoare și sațioase, cu ingrediente specific italiene. Nu poți păcăli ușor papilele gustative, o dată ce ai gustat o pasta veritabilă și iți este usor să-ți dai seama care bucătărie respectă și care nu, rețetele originale sau modul de preparare. La Bistro Toscana spunem că se gasesc paste chiar mai bune ca în multe locuri din Italia.




Pizza. Facută in cuptor pe lemne. Cu făina cinque stagioni sau cu blat integral, printre puținele, dacă nu singura din oraș unde se poate comanda o pizza cu blat integral.

          
        

Burger, grill. Toată lumea mai nou poate face burger. Este simplu să arunci o bucată de carne pe grill, dar este altceva să o poti alege din părți anatomice bine studiate de bucătăria internațională, că doar nu ne-am propus să reinventăm noi roata, să știi ce procentaj de grăsime, de exemplu, să adaugi pentru a putea servi un burger absolut delicios și crispy. 

   

 

Nu mai spunem nimic de coastele aromate, sau de lasagna la cuptor, sau de înghețata preparată în casă, sau de varietățile de limonadă, sau de cafeaua proaspăt măcinată în casă, la vreme călduță servite în terasa curții interioare.




                   



Mai multe informații vă putem oferi cu drag, iar pentru comenzi și rezervări vă rugăm folosiți numarul de telefon:

0770 173 397 (De Luni pana Vineri 08.00 - 23:00 Sambata & Duminica 09:00 - 23.00)
FB/BistroToscana

(P).