Revelionul perfect va fi la Rediu!

Revelionul perfect va fi la Rediu!

Ne apropiem cu pași repezi de un nou Revelion legendar, în care distracția, poveștile extraordinare și experiența gastronomică desăvârșită vor fi la ele acasă !

Și anul acesta, cu ocazia petrecerii extraordinare de Revelion, meniul va fi pregătit de cei mai renumiți master-chefi,  recunoscuți la nivel național, pentru că la noi se pune preț pe calitate, eleganță și rafinament.  Se vor pregăti cele mai interesante și apetisante feluri, având în spate cea mai mare și mai calificată bucătărie din Botoșani, bucătărie care poate rivaliza, conform spuselor chefilor care au avut ocazia să găteasca aici, cu marile bucătării din țară. Vom avea parte de o experiență culinară desăvârșită, cu cel mai variat și mai imbietor meniu văzut vreodată la un revelion.

Noutatea din acest an o aduce și faptul că se pot închiria și camere în hotelul nou construit al Complexului Rediu, la standarde ridicate și cu prețuri accesibile.

Atmosfera va fi completată de Ansamblul Balada, invitate speciale fiind binecunoscutele cântărețe naționale – Sofia Vicoveanca și Anișoara Puică. Fiecare din cele trei săli în care se va organiza Revelionul va avea orchestră proprie, așteptăm invitații începând cu orele 19.30 iar distracția va ține până anul viitor! Așa ne propunem să începem Noul An, Complex Rediu Hotel & Restaurant să fie centrul distracției de cea mai bună calitate.






 

Vă așteptăm cu drag să petrecem Noaptea dintre Ani la Complex Rediu!

Pentru rezervări și mai multe detalii:
0755 034 555 / 0754 365 732 / 0231 517 131
(Material publicitar).