Primele apartamente Made To Measure din Botoșani - marca UNIQUE Residence - predate integral

Ansamblul de apartamente din proximitatea Uvertura Mall și a Bisericii Sf. Ilie din Botoșani, predat deja locuitorilor săi, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente, aici având primele apartamente marca UNIQUE Residence care evidențiază pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață inteligentă - într-o casă inteligentă!

Primele apartamente Made To Measure din Botoșani - marca UNIQUE Residence - predate integral

Fiecare apartament nou creat este rezultatul colaborării cu clienților noștri, care au acceptat provocarea de a fi arhitecți ai propriilor apartamente, aceștia fiind vectorii creatori fără de care nu am fi reușit să implementăm împreună, cu adevărat, conceptul Made To Measure Apartment.

Apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Izvoarelor, scara C - galerie foto

 

Am respectat în detaliu preferințele clienților noștri pentru o multitudine de repere:

amenajări interioare, finisaje (gresie, faianță, parchet etc.), nivelul de echipare a apartamentelor, dintre care enumeram aici: automatizarea și controlul încălzirii, a ventilației, a umidității și iluminatului, încălzirea electrică în pardoseală, aparatele de  aer condiționat cu senzor “ochi inteligent”, ventilatoarele cu recuperare de căldură etc., integrând personalizările fiecărui apartament, în funcție de opțiunile fiecăruia pentru unul dintre cele 4 niveluri de dotări /echipări ale pachetelor de Sisteme SMART Home, Sisteme HVAC: Încălzire, Ventilație și Aer Condiționat, Aparataje Electrice, Corpuri de iluminat și Încălzire în pardoseală, în funcție de opțiunile pentru pachetele de Mobilare a apartamentelor, pentru cele de Echipare și Mobilarea băilor, cât și pentru pachetele de servicii de Design interior.

De aceea, rezultatul nu a putut fi decât căminul călduros și primitor pe care și l-a dorit fiecare client UNIQUE Residence.

 

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași - stadii de realizare:

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Preluăm covoarele dumneavoastră, le spălăm și le livrăm înapoi acasă

Joi, 2 Aprilie 2020
782

Suntem preocupați și dedicați în această perioadă pentru curățenia căminelor noastre, a tuturor, motiv pentru care ne-am dotat cu produse specializate și mecanizare profesională pentru...

Primăria Mihai Eminescu, anunț

Miercuri, 1 Aprilie 2020
779

Prin prezentul comunicat, Comuna Mihai Eminescu transmite un semnal de alarma catre Ministerele si institutiile publice competente in vederea suplimentarii fondurilor de la bugetul de stat, data fiind...

Cum să generezi creștere cât mai mare a traficului pentru blogul tău pe WordPress

Miercuri, 1 Aprilie 2020
472

Chiar și fără a avea cunoștințe tehnice în materie de programare și web design, orice persoană obișnuită totuși cu lumea online poate să realizeze și să administreze un website pe b...