Primele apartamente Made To Measure din Botoșani - marca UNIQUE Residence - predate integral

Ansamblul de apartamente din proximitatea Uvertura Mall și a Bisericii Sf. Ilie din Botoșani, predat deja locuitorilor săi, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente, aici având primele apartamente marca UNIQUE Residence care evidențiază pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață inteligentă - într-o casă inteligentă!

Primele apartamente Made To Measure din Botoșani - marca UNIQUE Residence - predate integral

Fiecare apartament nou creat este rezultatul colaborării cu clienților noștri, care au acceptat provocarea de a fi arhitecți ai propriilor apartamente, aceștia fiind vectorii creatori fără de care nu am fi reușit să implementăm împreună, cu adevărat, conceptul Made To Measure Apartment.

Apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Izvoarelor, scara C - galerie foto

 

Am respectat în detaliu preferințele clienților noștri pentru o multitudine de repere:

amenajări interioare, finisaje (gresie, faianță, parchet etc.), nivelul de echipare a apartamentelor, dintre care enumeram aici: automatizarea și controlul încălzirii, a ventilației, a umidității și iluminatului, încălzirea electrică în pardoseală, aparatele de  aer condiționat cu senzor “ochi inteligent”, ventilatoarele cu recuperare de căldură etc., integrând personalizările fiecărui apartament, în funcție de opțiunile fiecăruia pentru unul dintre cele 4 niveluri de dotări /echipări ale pachetelor de Sisteme SMART Home, Sisteme HVAC: Încălzire, Ventilație și Aer Condiționat, Aparataje Electrice, Corpuri de iluminat și Încălzire în pardoseală, în funcție de opțiunile pentru pachetele de Mobilare a apartamentelor, pentru cele de Echipare și Mobilarea băilor, cât și pentru pachetele de servicii de Design interior.

De aceea, rezultatul nu a putut fi decât căminul călduros și primitor pe care și l-a dorit fiecare client UNIQUE Residence.

 

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași - stadii de realizare:

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Nouă MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 17 Ianuarie 2020
410

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, vă prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament n...

Comunicat - Primăria comunei Mihai Eminescu - deşeuri

Vineri, 17 Ianuarie 2020
462

IN ATENTIA CETATENILOR Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca din luna ianuarie 2020 incepe colectarea selectiva a desurilor,  in acest senes, Primaria, impreuna cu Operatorul de s...

Rezultate da, bani nu!

Joi, 16 Ianuarie 2020
372

2019 a fost ANUL HANDBALULUI BOTOȘĂNEAN, un an în care am adus faima Municipiului și județului Botoșani un an in care s-au realizat cele mai mari performate din istoria post decembrista a h...