Prezentarea anuală Casa Dulce, vezi trendurile și super-promoțiile acestor zile FOTO

Vino în perioada 21-23 aprilie 2017 la Casa Dulce Botoșani, participă la a 8-a ediție a "Prezentării anuale de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viaţa ta" și poți comanda produsele preferate cu un discount de 10 % !

Prezentarea anuală Casa Dulce, vezi trendurile și super-promoțiile acestor zile FOTO

 Prezentarea Casa Dulce 2107  Stiri.Botosani.Ro

Evenimentul, adresat tuturor și în mod special mirilor anului 2017 dar şi restaurantelor din judeţul Botoşani, găzduiește anul acesta prezentarea celor mai noi și mai atractive produse din piața de profil.

Torturi care mai de care și pentru toate ocaziile, ansamblul de Candy Bar elegant împreună cu cea mai bogată ofertă de produse pentru candy bar cu prețuri pentru toate buzunarele sunt câteva din produsele pe care Casa Dulce le prezintă,  pentru contractarea în această perioadă se oferă un discount de 10% din valoarea comenzilor complete (tort și prăjituri). Consultanţii Casa Dulce sunt la dispoziţia clienţilor și oferă informaţii şi sfaturi.


Reamintim, prezentarea a început astăzi, 21 aprilie și ține până duminică, 23 aprilie, a 8-a ediţie a unui eveniment devenit tradiţie şi etalon al calităţii și inovației in domeniul cofetariei! 

FOTO:






































(P).