PREMIER - o afacere de trei stele la portile orasului!

PREMIER - o afacere de trei stele la portile orasului!
Hotel, restaurant, terasa-bar, dar si servicii speciale, intr-un spatiu modern, elegant. Pentru botosaneni, Premier se afla la iesirea din municipiu, o evadare din spatiul citadin, galagios, pentru a poposi intr-un spatiu natural, relaxant.

Pentru turisti, Premier se afla la intrarea in municipiul Botosani - dinspre Suceava, un popas menit sa le ofere linistea si ragazul necesar dupa un drum lung.

O afacere construita spre a oferi servicii prompte si de calitate, dar mai ales servicii mulate perfect pe timpul clientului.

Complexul dispune de un restaurant cu 140 de locuri, hotel cu 40 de camere (80 de locuri), bar cu 40 de locuri, dar si un salon business de 30 de locuri, care va putea fi pus la dispozitie in special pentru clientii hotelului, dar si pentru conferinte, simpozioane sau alte evenimente ocazionale. La acestea se adauga serviciile de cosmetica auto, clientul avand posibilitatea ca, pe parcursul operarii lucrarilor solicitate, sa se relaxeze la terasa Premier. Un alt aspect vine in intampinarea clientului: o parcare generoasa, de aproape 40 de locuri!

In perspectiva, Premier va oferi servicii speciale complexe, cum ar fi circuite turistice ample, incluzand transportul gratuit la si de la aeroport, dar si aspecte care tin de serviciile care vin in intampinarea doamnelor: acces la saloane de infrumusetare, de refacere, posibile chiar si ocazional (clientele solicita servicii de cosmetica auto - spalatorie sau participa la o activitate de business gazduita de hotel).

Propietarii acorda o atentie deosebita si aspectului culinar, oaspetii fiind asteptati cu meniuri care respecta traditia moldoveneasca, dar imbunatatita in functie de solicitarile clientului, precum si meniuri cu influente internationale, inspirate din tari cu mare potential turistic.

De altfel, personalul angajat la Premier isi aduce aportul la specificul culinar, unii dintre acestia provenind din randul celor care au activat in strainatate, in unitati de alimentatie si turism. Acestora li se adauga alte 35 de persoane preluate direct din somaj, oameni care in vreme de criza au primit sansa unui loc de munca.

Premier se preteaza excelent si profilului tinerilor care doresc sa petreaca o seara de neuitat, restaurantul dispunand de formatie proprie, DJ, astfel ca anii de liceu se pot incheia cu o petrecere cu stil, intr-un spatiu modern, dar si aproape de natura.

La Premier veti gasi Muzica pentru suflet, Prietenie pentru inima, Excelenta gastronomica pentru simturi!

Preturile se incadreaza in politica zonei, clientul nu are parte de disconfort financiar, ci doar de servicii de calitate, cu un cost decent! 

La deschiderea oficiala, care va avea loc pe 23 aprilie, este asteptata la Botosani familia Borcea, Mihaela si Cristi Borcea - presedintele executiv de la Dinamo - fiind proprietarii acestei afaceri.

De altfel, botosanenii ar putea beneficia din plin de aceasta noua afacere, Cristi Borcea luand in calcul si o deplasare in Botosani a echipei Dinamo, in scopul desfasurarii unui meci de fotbal demonstrativ, partida care se va desfasura in preajma zilei de 23 aprilie. 

Premier este deschizator de drumuri in perspectiva investiilor asteptate in zona Cornisa. Un proiect care sfideaza criza economica, dar numai pentru a demonstra ca o afacere se bazeaza in primul rand pe oameni. Locurile de munca mentin nivelul de trai al unei comunitati, serviciile decente si calitatea dezvolta nivelul de trai. Iar reusita unei afaceri demonstreaza ca toate acestea sunt posibile si la Botosani!

PREMIER***
hotel – restaurant – terasa – bar – servicii speciale
Botosani, str. Sucevei (intersectie cu str. Pacea)


 

Botosani, str. Pacea 45A pe E58 - intersectia cu str. Sucevei
Tel 0331 401 005

www.hotelpremierbotosani.ro

(ARTICOL PUBLICITAR)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a fost luată înainte de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni

astăzi, 15:53
194

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, în fața sediului de la Permise. O femeie de 51 de ani a fost lovită de un autoturism Audi, în timp ce trave...

Ana Birchall, dată afară de la Ministerul Justiției din cauză că a vrut să desființeze SS. Noul ministru, Dana Gîrbovan

astăzi, 15:42
239

CEX al PSD a decis să o remanieze pe Ana Birchall din funcția de ministru al Justiției. În locul ei va fi propusă Dana Gîrbovan, președintele UNJR, susținător al modificărilor adus...

Direcția Veterinară despre pesta porcină africană: „Evoluția bolii ia amploare” în Botoșani

astăzi, 15:34
52

Membrii Comitetului Local de Combaterea Bolilor (CLCB) s-au întrunit din nou, vineri, în şedinţă, pentru a lua act de noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), în judeţ...