Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Blocurile noi sunt la capacitate funcțională maximă, oferă posibilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistenţă și asigură un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor actuale.

Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Se știe că pe toată durata de viață a unei construcții, aceasta este supusă la diverse acţiuni exterioare  care determină scăderea performanțelor, a timpului de viață proiectat – pe scurt, construcția îmbătrânește.

Pe de altă parte, înțelegem că, pentru construcțiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în realizarea celor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

ÎNȚELEGE să faci diferența!

”O construcţie care a rezistat la trei cutremure, este supusă la fenomenul de oboseală. Construcţiile noi, în comparaţie cu cele vechi, n-au trecut prin fenomenele specificate mai sus. Materialele utilizate n-au suferit fenomenele de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine.” - ing. proiectant Andrian Alexandru, membru AICPS, Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri.




 

Dăm naștere unor construcții performante, pentru a livra apartamente Made To Measure moderne și cât mai confortabile, realizate cu materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

CREEAZĂ – ai libertatea!

Clienții noștri au posibilitatea - încă de la fazele iniţiale de proiectare - de a lua în calcul modificările locuinţei (în cadrul execuţiei) fără a afecta structura de rezistenţă, facilitate ce le oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, sunt verificate de către specialiști autorizați și asigură un nivel superior al cerințelor specifice de: securitate în exploatare, rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, de siguranță al întregii clădiri, peste standardele normativelor actuale.

ALEGE unde vrei să fii!

Atunci când ezită în fața unei clădiri performante, realizate cu responsabilitate, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani - stadii de realizare: