GREEN HILL Residence, cel mai nou proiect Profi –Izo.Bek

GREEN HILL Residence, cel mai nou proiect Profi –Izo.Bek

Profi Izo.Bek, unul din cei mai prolifici dezvoltatori imobiliari din Botoșani,  aduce în atenția potențialilor cumpărători un nou proiect de locuințe aliniat la standarde ridicate și actuale.

Plecând de la ideea spațiului personalizat și analizând atent părerile clienților cu care ne-am intersectat de-a lungul timpului, noi, Profi-Izo.Bek am strâns toate informațiile și le-am introdus cu success, spunem noi,  în proiectul nostru GREEN HILL Residence.

Investiția modernă situată la ieșirea din municipiul Botoșani, către Dedeman, vis-a-vis de Parcul de agrement Cornișa, într-o zonă verde și liniștită, este adresată tuturor celor care îndrăznesc să creadă ca pot avea o locuință modernă, construită de o echipă RESPONSABILĂ.

GREEN HILL Residence, prin  poziționare, arhitectură și structură, oferă un confort sporit iar prin calitatea și aspectul propus vom oferi nesfârșite posibilitătți de a crea un spații personalizate care să corespundă perfect gusturilor clienților nostri.

Apartamentele complexului residențial sunt  repartizate pe 2 scări cu 2 etaje, respectiv și etaj 3 retras, dotate fiecare scară cu lift care poate deservi și persoane cu handicap, disconfortul creat de urcarea pe trepte dispărând.

Conține apartamente cu suprafețe generoase comparativ cu cele clasice actuale (garsonieră de 40mp util, apartamente cu 2 camere cu 67mp util, apartamente de 3 camere cu 85mp util, apartamente de 4 camere cu 93mp util dar și penthouse cu peste 100 mp util).

Green Hill Residence va avea spații de joacă pentru copii, complet ferite de traficul auto, garaje personalizate, priveliște incântătoare prin amplasarea într-o zonă verde, unități locative foarte diversificate și cu spații de depozitare în demisol, locuri de parcare mai mult decât suficiente.

Profi-Izo.Bek anunță că la proiectul din strada G-ral. Ghe. Avramescu, lângă Școala 11 din municipiul Botoșani - blocul compus din 12 apartamente ultramoderne, lucrările sunt în avans față de graficul asumat, astfel încât toți locatarii se vor putea muta chiar în luna octombrie a acestui an, promisiunea Crăciunului în casă nouă fiind una certă.


Pentru mai multe detalii și informații, vă stăm cu plăcere la dispoziție la sediul societății din localitatea Hudum, la ieșirea din municipiu, vis-à-vis de Cornișa (pe strada veche) sau la nr. de telefon 0758591031.

www.profi-izobek.ro    FB/Profi-IzoBek