Complex Rediu-i fruntea!

Complex Rediu-i fruntea!

Balul Oamenilor de Afaceri din județul Botoșani este evenimentul organizat în fiecare an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani, care aduce împreună firmele de succes din județul nostru.

Și anul acesta, lucru – de altfel, de așteptat, Complex Hotel & Restaurant Rediu din Botoșani rămâne sus, tot pe Locul I în Topul Județean al Firmelor, la cele mai bune restaurante din Botoșani. Faptul că este singurul loc din județul Botoșani unde se pot organiza 5 evenimente simultan asigură șansa reușitei. O multitudine de evenimente găzduite, cele cinci restaurante croite pe o diversitate de gusturi, astfel încât clientul să poată găși ceea ce caută, implicarea totală a personalului pentru asigurarea reușitei oricărui eveniment, hotelul de 4 stele amplasat într-un loc înconjurat de natură, la 2 minute de Botoșani sunt ingredientele folosite de “bucătăria” celor de la Rediu.




Complex este un nume binemeritat, pentru că la Rediu totul este complex, organizarea, profesionalismul, calitatea fiind rezultatele unei munci susținute și bine exersate vreme de cinci ani.  “Succesul se datorează calității muncii, a oamenilor,  materialelor de calitate întâlnite la Rediu, frumosului locului dar și mulțumirii clienților care aleg să vină la Rediu. Acest loc I îl datorăm clienților care au avut încredere în noi”, spune Costel Calistru, proprietarul Complexului.







(P).
 

 

 

Spune-ne opinia ta