Apartamente Premium marca UNIQUE Residence în două noi locații: zona Gh. Avramescu, Botoșani și zona Palas, Iași

Apartamente Premium marca UNIQUE Residence în două noi locații: zona Gh. Avramescu, Botoșani și zona Palas, Iași

Mult-așteptatele momente ale demarării lucrărilor la două noi proiecte marca UNIQUE Residence s-au produs  în luna aprilie.

 

După finalizarea demersurilor privind obținerea autorizațiilor de construire cât și a celor premergătoare lucrărilor de execuție, luna aceasta au fost demarate lucrările de execuție, atât la proiectul din str. Împărat Traian Botosani, zona Gh. Avramescu, Botoșani, cât și la cel din str. Sf. Andrei, zona Palas, Iași.

 

Având în vedere revitalizarea zonei, amenajarea de spații verzi, a locului de joacă pentru copii, a patru căi de acces  auto, precum și realizarea apartamentelor Premium cu care deja ne-am obișnuit clienții, proiectul din zona Gh. Avramescu se preconizează a fi unul de excepție, un loc pe care mulți clienți vor ajunge să îl numească cu drag “acasă“.

 

Pentru clienții care își doresc, de asemenea, să facă o investiție, le propunem un proiect deosebit în municipiul Iasi, situat pe str. Sfântul Andrei, în proximitatea complexului Palas.


 

Indiferent că se dorește un nou cămin sau realizarea unui plasament, portofoliul de proiecte marca UNIQUE Residence poate să vă ofere soluția pe care o căutați, și de ce nu, poate cea mai bună!

 

E unic și poate fi al tău!

 

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași - stadii de realizare: