Alcedo, în compania fermierilor și producatorilor agricoli din Botoșani FOTO

Alcedo, în compania fermierilor și producatorilor agricoli din Botoșani FOTO

 Alcedo Botosani  

Și în acest an, compania ALCEDO , cel mai mare distribuitor de produse pentru protecția plantelor și de semințe din România și-a lansat oferta tehnică și comercială în fața fermierilor din județul Botoșani, aducând în atenție ,,produsele iscusite” pe care le produc și le comercializează.

Prezentarea a fost facută chiar de  președintele Alcedo , ing. Vicențiu Cremeneanu la Casa Lux și au fost aduse ultimile noutăti în materie de:

PRODUSE PENTRU PROTECȚIA PLANTELOR PORTOFOLIU PROPRIU

SEMINȚE DE GRÂU, ORZ, MAZĂRE, SOIA, FLOAREA SOARELUI

FERTILIZANȚI FOLIARI: GAMELE MICROFERT ȘI FOLIMAX – PORTOFOLIU PROPRIU

SERVICII ISCUSITE: ANALIZE SOL, ANALIZE APĂ

SFATURI ISCUSITE

Pe partea de ingrăsăminte , prezentarea a fost susținută de șeful laboratorului Alchimex ( parte a grupului Alcedo) ing. Emilian Tudor  , care a prezentat avantajele analizelor de sol și a apei, analize care se fac în laboratorul modern dat în folosință în anul 2012.

Ing. Florin Costinescu este directorul zonal Botoșani cu o vechime indelungată în cadrul Alcedo în Botoșani, cu care fermierii interacționează în această zonă , cu care iși împart reciproc experiența acumulată de-a lungul anilor și transpusă într-o agricultură modernă. 


 

ALCEDO pune la dispoziția fermierilor un “PORTOFOLIU COMPLET” de produse pentru protecția plantelor pentru principalele culturi din România: cereale păioase, porumb, floarea soarelui, rapiță, soia, mazăre, sfeclă de zahăr, cartof, viță de vie, pomi fructiferi, lucernă, legume, silvicultură. Ierbicide, fungicide, insecticide sau tratamente semințe și adjuvanți pentru culturile Agricole, alături de pachetele tehnologice au fost discutate și explicate audienței, COMBINATIILE TEHNOLOGICE PERMIT ORICĂRUI FERMIER SĂ ALEAGĂ VARIANTA CEA MAI POTRIVITĂ, LA PREȚUL CEL MAI BUN!

Inființată în 1990, compania ALCEDO deține cea mai mare rețea de distribuție de inputuri pentru agricultură. ALCEDO are acoperire națională dar și un portofoliu de clienți pe care l-a creat în timp. Practic, ALCEDO lucrează pentru o treime din fermierii de pe piața românească, agricultori care iși doresc și fac agricultură de performanță. ALCEDO reprezintă pentru clienții săi garanția calității și recoltelor bogate.

Dacă la început, ALCEDO distribuia doar produse de protecţia plantelor, cu timpul au fost introduse înportofoliu seminţele certificate, îngrăşămintele, utilajele şi analizele de sol. Activitatea de distribuţieeste sprijinită de existenţa a 8 depozite aşezate strategic pentru ca marfă să fie livrată în cel mai scurt timp către fermieri, dar şi de o “flotă” de transport consistentă. Totodată, sunt deservite un număr de peste 500 de fitofarmacii partenere, printre care unele în proprietatea ALCEDO sau în franciză.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor ALCEDO se implică în finanțarea propriilor clienți, pentru achiziționare de inputuri. Mai mult, pentru preluarea de produse agricole, compania deține silozuri, oferind astfel și servicii post-vânzare.
 











             


www.alcedoltd.ro

(P).