Zăpada adunată în preajma școlilor din municipiul Botoșani va fi cărată

Zăpada adunată în preajma școlilor din municipiul Botoșani va fi cărată

Mormanele de zăpadă care în unele zone din oraș au rămas încă de la prima ninsoare consistentă vor fi cărate de cei de la Urban Serv.

Față de zonele  în care trebuie să intervină, în baza contractului încheiat cu municipalitatea, societatea de salubritate a primit o solicitare de la primărie să acționeze în acest weekend pentru a căra zăpada din preajma unor unități de învățământ, cum ar fi Școala nr. 11, Școala nr. 8, Colegiul Național M. Eminescu.

"Am primit din partea autorității locale o solicitare să transportăm zăpada din preajma anumitor școli unde opresc dimineața mașinile și se obstrucționează fluxul rutier. Până duminică noaptea vom încerca să eliberăm zonele respective. Se va pune la dispoziție un loc pentru depozitare, iar zăpada va fi cărată cu utilajele noastre", a precizat Simion Drelciuc, directorul societății Urban Serv.

Zăpada adunată în ultima lună pe marginea străzilor din municipiul Botoșani a generat un val de nemulțumire în rândul cetățenilor, mai ales că în multe zone aceasta blochează parcările. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
541

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
606

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
963

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...