Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!
BOTOSANI

Vineri a fost ultima zi în care s-au putut depune dosare pentru procesul de recrutare şi selecţie pentru postul de manager general al Nova Apaserv. Un singur dosar a intrat în analiza comisiei de nominalizare şi remunerare.

Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Joi şi vineri au fost zilele în care, potrivit programării, s-au putut depune dosare în vederea selecţiei pentru funcţia de manager general al societăţii Nova Apaserv.

Vineri la prânz termenul a expirat şi potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv, Dan Deleanu, a fost depus un singur dosar.

"Am fost informat de către secretar că a fost depus un singur dosar, cei din comitet l-au analizat dfin punct de vedere al opis-ului dosarului şi s-a înaintat spre analiză expertului în resurse umane. Urmează ca în cursul săptămânii viitoare să ne comunice concluzia cu privire la eligibilitatea candidatului. Dacă dosarul nu corespunde, se reia procedura", explică Dan Deleanu.

Surpriza cea mai mare este candidatul care a depus singurul dosar intrat în analiza comitetului de nominalizare şi remunerare.
Este vorba despre Paul-Ioan Pavăl, fost consilier judeţean în mandatul 2012- 2016 şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 2013- 2014. Paul-Ioan Pavăl este licenţiat în ştiinţa şi ingineria materialelor şi în prezent coordonează Agenţia Teritorială Nord- Est a Autorităţii Naţionale de de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Sprijin afirmat de autorităţile botoşănene pentru investiţia în Autostrada A8 FOTO

Miercuri, 23 August 2017
620

Primarul Cătălin Flutur şi preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, precum şi parlamentarii Doina Federovici şi Cristian Achiţei au primit miercuri reprezentantul grupului de ini...

Botoşani, un judeţ cucerit de secetă! Ce se întâmplă cu agricultura?

Miercuri, 23 August 2017
570

Monitorizarea nivelului apei în sol arată că din luna iunie (grafic stânga) fenomenul de secetă se manifestă în judeţ. A început cu areale restrânse, în nordul...

Se deschid porţile Botoşanilor: o investiţie aşteptată de zeci de ani va fi realizată

Marţi, 22 August 2017
3354

Indicatorii tehnico- economici ai investiţiei pe Botoşani- Târgu Frumos au fost aprobaţi în comisia specializată a Ministerului Transporturilor, ca atare până la sfârşitu...