Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!
BOTOSANI

Vineri a fost ultima zi în care s-au putut depune dosare pentru procesul de recrutare şi selecţie pentru postul de manager general al Nova Apaserv. Un singur dosar a intrat în analiza comisiei de nominalizare şi remunerare.

Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Joi şi vineri au fost zilele în care, potrivit programării, s-au putut depune dosare în vederea selecţiei pentru funcţia de manager general al societăţii Nova Apaserv.

Vineri la prânz termenul a expirat şi potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv, Dan Deleanu, a fost depus un singur dosar.

"Am fost informat de către secretar că a fost depus un singur dosar, cei din comitet l-au analizat dfin punct de vedere al opis-ului dosarului şi s-a înaintat spre analiză expertului în resurse umane. Urmează ca în cursul săptămânii viitoare să ne comunice concluzia cu privire la eligibilitatea candidatului. Dacă dosarul nu corespunde, se reia procedura", explică Dan Deleanu.

Surpriza cea mai mare este candidatul care a depus singurul dosar intrat în analiza comitetului de nominalizare şi remunerare.
Este vorba despre Paul-Ioan Pavăl, fost consilier judeţean în mandatul 2012- 2016 şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 2013- 2014. Paul-Ioan Pavăl este licenţiat în ştiinţa şi ingineria materialelor şi în prezent coordonează Agenţia Teritorială Nord- Est a Autorităţii Naţionale de de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1792

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1906

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1145

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...