Primarul municipiului Botoșani a rămas fără consiliera care i-a fost alături, aproape patru ani, la cabinet

Primarul municipiului Botoșani a rămas fără consiliera care i-a fost alături, aproape patru ani, la cabinet

Consiliera primarului municipiului Botoșani, Cristina Miron, s-a întors la Locativa, ca urmare a Hotărârii 714/2019, intrată în vigoare de la 1 ianuarie a.c., prin care sunt reglementate detașările și delegările în sistemul bugetar.

Cristina Miron nu și-a depus demisia în cadrul cabinetului lui Cătălin Flutur, însă, începând de vineri, 10 ianuarie a.c., aceasta s-a întors la statutul de funcționar al SC Locativa SA, eliberând postul de la Primărie. Potrivit acesteia, încă nu s-a stabilit cine îi va lua locul de consilier al primarului.

„Încă nu am discutat cu domnul Flutur. Este o reglementare a Guvernului Orban, care trebuie aplicată. Cât despre cine mă va înlocui, nu se știe de unde sare iepurele. Poate că va face o treabă mai bună decât am făcut eu. Momentan, pot spune că am fost primită înapoi cu brațele deschise aici”, a declarat Cristina Miron.

Fosta consilieră și-a început activitatea în cabinetul primarului în iulie 2016, după ce a fost detașată de la Locativa, acolo unde a fost mâna dreaptă a lui Flutur, înainte ca acesta să câștige localele, în perioada în care el conducea instituția.