Primarul municipiului Botoșani a rămas fără consiliera care i-a fost alături, aproape patru ani, la cabinet

Primarul municipiului Botoșani a rămas fără consiliera care i-a fost alături, aproape patru ani, la cabinet

Consiliera primarului municipiului Botoșani, Cristina Miron, s-a întors la Locativa, ca urmare a Hotărârii 714/2019, intrată în vigoare de la 1 ianuarie a.c., prin care sunt reglementate detașările și delegările în sistemul bugetar.

Cristina Miron nu și-a depus demisia în cadrul cabinetului lui Cătălin Flutur, însă, începând de vineri, 10 ianuarie a.c., aceasta s-a întors la statutul de funcționar al SC Locativa SA, eliberând postul de la Primărie. Potrivit acesteia, încă nu s-a stabilit cine îi va lua locul de consilier al primarului.

„Încă nu am discutat cu domnul Flutur. Este o reglementare a Guvernului Orban, care trebuie aplicată. Cât despre cine mă va înlocui, nu se știe de unde sare iepurele. Poate că va face o treabă mai bună decât am făcut eu. Momentan, pot spune că am fost primită înapoi cu brațele deschise aici”, a declarat Cristina Miron.

Fosta consilieră și-a început activitatea în cabinetul primarului în iulie 2016, după ce a fost detașată de la Locativa, acolo unde a fost mâna dreaptă a lui Flutur, înainte ca acesta să câștige localele, în perioada în care el conducea instituția.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Război pe tema diminuării subvenției alocate Parcului de la Cornișa

Vineri, 21 Februarie 2020
561

Ca urmare a aprobării proiectului de buget local pentru anul 2020 al municipiului Botoșani cu amendamentele inițiate de către viceprimarul Cosmin Andrei, subvenția către Parcul de agrement de la...

Scandal de proporții la o școală din județ. Mizeria și șobolanii ar fi motivele pentru care părinții au inițiat o grevă. Conducerea: „Cred că a pus intenționat șobolanul acolo, ca să ajungă la Acces Direct”

Vineri, 21 Februarie 2020
3553

O școală din județul Botoșani se află în centrul unui adevărat scandal. Părinții elevilor de clasa a patra nu își mai lasă copiii să meargă la ore. În vreme ce un părint...

Dacă nu a reușit prin concurs să fie șef la Nova Apaserv, l-au ajutat colegii de partid

Vineri, 21 Februarie 2020
1271

Consiliul de Administrație al SC Nova Apserv SA din Botoșani, societate aflată parțial în subordinea Consiliului Municipal, are un nou administrator. Este vorba despre trezorierul organizaț...