Polițiștii locali și angajați ai DSPSA au cules câinii din Centrul Vechi

Polițiștii locali și angajați ai DSPSA au cules câinii din Centrul Vechi

În conformitate cu prevederile Legii 155/2010 – Legea Poliției Locale și a planului de muncă, în perioada 10-13 februarie, polițiștii locali din cadrul Serviciului ordine publică au acționat pentru identificarea și gestionarea câinilor fără stăpân din municipiu.

În data de 13 februarie 2020, s-a acționat împreună cu lucrătorii specializați din cadrul DSPSA-Botoșani, pentru capturarea câinilor fără stăpân, aflați în zona centrului istoric al Municipiului Botoșani.

Pentru prevenirea atacurilor câinilor maidanezi, asupra copiilor ori a persoanelor în vârstă, în următoarea perioadă, vom intensifica activitatea de cooperare cu lucrătorii DSPSA pentru capturarea câinilor fără stăpân, aflați în fiecare cartier al municipiului Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
7

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
105

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...