Piscina interioară și zona SPA de la Cornișa s-a redeschis! În curând și patinoarul! Galerie Foto!

Piscina interioară și zona SPA de la Cornișa s-a redeschis! În curând și patinoarul! Galerie Foto!

Piscina interioară și zona SPA de la Zona de agrement Cornișa au devenit funcționale începând de astăzi.

Bazinele au fost golite pentru igienizare și lucrări de mentenanță, în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, iar începând din această dimineață s-au redeschis.

Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement a explicat că toate costurile legate de reparații au fost suportate de constructor pentru că lucrarea încă se află în garanție.

După aceste lucrări de mentenanță, DSPSA se pregătește și pentru deschiderea patinoarului, fapt care ar urma să se producă la sfârșitul lunii octombrie, sau cel târziu la începutul lunii viitoare.

Iată cum arată piscinele după ce au fost efectuate lucrările de mentenanță. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

VIDEO: Județul Botoșani, vedetă la TVR. Un reportaj despre „Micul Paris din Țara de Sus”, care ar trebui să vă facă mândri că trăiți aici!

astăzi, 09:31
1700

Episodul 2 din noul sezon al emisiunii Aventura urbană, realizat de Televiziunea Română, și care a fost difuzat duminică, 13 octombrie, la TVR1, a plasat județul și municipiul Botoșani, p...

VIDEO: Peste 30.000 de credincioși la slujba Sfintei Liturghii de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași!

Luni, 14 Octombrie 2019
499

Mii de credincioși veniți din toate colțurile țării, dar și ieșeni, au participat astăzi la Sfânta Liturghie de Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. De asemenea, au fos...

VIDEO! Bugetarul X. O mărturie sinceră despre munca la stat! “E ca un clan. Nu ești întrebat ce știi să faci, ci cu cine ești prieten!”

Luni, 14 Octombrie 2019
1209

Scriam zilele trecute că Guvernele PSD din ultimii ani au creat o nouă aristocrație, a celor care sunt angajați de stat, care au salarii chiar și de trei ori mai mari decât cei care lucreaz...