Lucrările la Drumul Strategic au fost adjudecate. Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei

Lucrările la Drumul Strategic au fost adjudecate. Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei

Nu mai puțin de 17 oferte au fost depuse la licitația pentru realizarea Drumului Strategic, cinci oferte pentru lotul I și câte șase oferte pentru loturile II și III.

Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei, făcându-se o economie de peste 10 milioane de euro, termenul de execuție fiind de 24 de luni de la data semnării contractului.

Firma botoșăneană Conrec împreună cu o societate din Timișoara și una din Spania și-au adjudecat licitația.

“Este o veste foarte mare pentru locuitorii județului Botoșani, în special pentru locuitorii din sudul județului. Comisia de Achiziții din cadrul Consiliului Județean a finalizat evaluarea celor 17 oferte pentru cele trei loturi ale Drumului Strategic. Valorea totală la care s-a adjudecat întregul Drum Strategic este 395,5 milioane de lei iar în urma licitației s-a făcut o economie de peste 10 milioane de euro”, a precizat președinta CJ, Doina Federovici.

Primul lot al Drumului Strategic se întinde pe 29,2 kilometri și începe din comuna Șipote din județul Iași – Rediu – Răuseni – Călărași, plus distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni.

Lotul II va cuprinde localitățile Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești și se va întinde pe o distanță 51,1 kilometri.

Lotul III se va parcurge traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni și va avea o distanță de 25,8 kilometri.

 

Spune-ne opinia ta