Lucrările la Drumul Strategic au fost adjudecate. Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei

Lucrările la Drumul Strategic au fost adjudecate. Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei

Nu mai puțin de 17 oferte au fost depuse la licitația pentru realizarea Drumului Strategic, cinci oferte pentru lotul I și câte șase oferte pentru loturile II și III.

Valoarea totală a lucrărilor depășește 395 de milioane de lei, făcându-se o economie de peste 10 milioane de euro, termenul de execuție fiind de 24 de luni de la data semnării contractului.

Firma botoșăneană Conrec împreună cu o societate din Timișoara și una din Spania și-au adjudecat licitația.

“Este o veste foarte mare pentru locuitorii județului Botoșani, în special pentru locuitorii din sudul județului. Comisia de Achiziții din cadrul Consiliului Județean a finalizat evaluarea celor 17 oferte pentru cele trei loturi ale Drumului Strategic. Valorea totală la care s-a adjudecat întregul Drum Strategic este 395,5 milioane de lei iar în urma licitației s-a făcut o economie de peste 10 milioane de euro”, a precizat președinta CJ, Doina Federovici.

Primul lot al Drumului Strategic se întinde pe 29,2 kilometri și începe din comuna Șipote din județul Iași – Rediu – Răuseni – Călărași, plus distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni.

Lotul II va cuprinde localitățile Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești și se va întinde pe o distanță 51,1 kilometri.

Lotul III se va parcurge traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni și va avea o distanță de 25,8 kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Ziua Unirii Principatelor Române la Botoșani: Depuneri de coroane la Statuia lui Cuza

Duminică, 24 Ianuarie 2021
500

Oficialitățile botoșănene au ținut să marcheze împlinirea celor 162 de ani de la Unirea Principatelor Române prin depunerea unor coroane și mici discursuri, ținând cont de co...

Un nou protest al cadrelor militare. Pensii medii de 58 de milioane de lei brut sunt insuficiente pentru unii rezerviști

Duminică, 24 Ianuarie 2021
758

Duminică 24 ianuarie 2021, cu ocazia celebrării a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, în fața Prefecturii Botoșani, ceva mai mult de 20 de persoane, membri ai Sindicatului Ca...

Comuna Dângeni are un nou viceprimar

Duminică, 24 Ianuarie 2021
882

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local al comunei Dângeni, a fost desemnat, în urma votului liber exprimat, un nou viceprimar al localității.Este vorba de Sorin Bobiște...