Locuinţe de serviciu din Centrul Vechi, transformate în locuinţe de necesitate

În contextul în care municipalitatea are la dispoziţie doar locuinţe de serviciu, în Centrul Vechi, în care ar putea să cazeze oamenii rămaşi fără case, alte variante fiind căutate, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local s-a pus problema blocurilor sociale din Cişmea.

Locuinţe de serviciu din Centrul Vechi, transformate în locuinţe de necesitate

Viceprimarul Cosmin Andrei a întrebat în şedinţa extraordinară a Consiliului Local care este termenul de finalizare a locuinţelor sociale din cartierul Cişmea.

"Dacă ne pot transmite colegii de la Dezvoltare care este termenul de finalizare a locuințelor sociale pentru care astăzi am alocat bani din partea Ministerului Dezvoltării, care pot avea inclusiv o destinaţie pentru cetăţenii care au fost afectaţi, din acest imobil. Şi de asemenea, să se analizeze dacă se poate să transformăm cele două locuinţe din Centrul Istoric din locuinţe de serviciu în locuinţe de necesitate, tot pentru a veni în sprijinul celor care au fost afectaţi”, a întrebat viceprimarul Cosmin Andrei.

Primarul Cătălin Flutur a estimat că imobilele vor fi gata în vara anului viitor şi că nu ar avea nimic împotriva transformării celor două apartamente din Centrul Vechi în locuinţe de necesitate.

"Astăzi am mai primit o parte din bani, se lucrează la cele două blocuri, e în funcţie de banii care se primesc de la Compania Naţională de Investiţii. Constructorul lucrează, dar în funcţie de banii care se alocă. Locuinţele au o destinaţie clară", a spus Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
232

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
383

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
213

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...