Pe o porțiune de aproximativ un metru, acoperită cu pavele, pământul s-a lăsat, formându-se o groapă. Situația este cunoscută și de reprezentanții primăriei, care încearcă acum să identifice cauza care a dus la această prăbușire.
Zona unde s-a produs surparea a fost semnalizată, urmând să aibă loc reparații.
"Prăbușirea din Centrul Vechi se află la o distanță egală între trei cămine de canalizare. Cauza acestei prăbușiri poate fi fie o avarie la rețeaua de apă-canal, fie surparea bolții unui beci aflat în subteran. După cum se știe tot Centrul Vechi este înțesat de o rețea de beciuri aflate pe trei niveluri suprapuse și din cauza umezelii cărămida din care este construită bolta beciului se macină și se surpă. În zona acestei prăbușiri sunt valuri care ne indică faptul că sunt probleme dedesubt. Am făcut o adresă la Nova Apaserv ca să vină o echipă de la dumnealor să vedem dacă e o avarie de la reațaua de apă și canalizare. În ipoteza în care nu e o avarie de la rețeaua de apă cu altă echipă de la edilitare vom interveni să vedem dacă este surpată bolta unui beci și să o reparăm", a declarat viceprimarul Marian Murariu.
În urmă cu două luni, în Centrul Istoric au fost semnalate probleme și la clădirea unde a funcționat Clubul Pensionarilor. Spațiul a fost închis după ce s-a desprins o bucată din planșeu, fiind identificate probleme la structura de rezistență.