În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consilierii locali și-au dat acordul asupra mai multor proiecte, în valoare 123.883.824 de lei, și care se vor realiza din fonduri europene.

“Sunt bucuros să vă anunț că am reușit să parcurgem, în ședința de îndată a consiliului local de astăzi, ultima etapă a demersurilor municipalității botoșănene pentru atragerea de fonduri europene pe axa 4 POR din exercițiul bugetar 2014-2020 pentru proiecte de investiții însumând 123.883.824 de lei. Mai exact, șapte proiecte de hotărâre pe care le-am inițiat personal au fost votate, în sfârșit, de consilieri, adăugându-se celorlalte patru ce vizează aceeași axă de finanțare, trecute anterior prin consiliul local”, a explicat Cătălin Mugurel Flutur.

Proiectele votate astăzi se referă la reabilitarea căii de rulare a tramvaielor pe traseul 102, construirea și dotarea unei creșe în Cartierul Cișmea, precum și la amenajarea a cinci zone de recreere pe străzile Vârnav, Adrian Adamiu (două), Pacea și pe Aleea Nucului din municipiul Botoșani.

“De asemenea, așa cum am declarat încă de ieri, s-a reușit deblocarea situației legate de serviciile de salubrizare și deszăpezire a municipiului, care vor fi asigurate pentru încă un an de operatorul Urban Serv SA. Prelungirea contractului a fost votată, conform soluției identificate, în urma discuțiilor anterioare, cu toți factorii implicați, tot în ședința de astăzi. Am rezolvat astfel, la timp și eficient, ceea ce, în opinia unora, exprimată public, amenința să se transforme într-o criză”, a mai adăugat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
502

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...