Imaginea dezolantă a celui mai atractiv punct turistic al județului Botoșani! FOTO

Imaginea dezolantă a celui mai atractiv punct turistic al județului Botoșani! FOTO

O nouă acuzație planează asupra Urban Serv. Un funcționar al unei primării din județ susține că angajații societății de salubrizare nu respectă programul și nici caietul de sarcini prevăzute în contract, peisajul căpătând contraste dezolante din cauza gunoiului.

Este vorba despre satul Ipotești, din comuna Mihai Eminescu, așezare cunoscută pentru funcția sa turistică și culturală. Localnicii, însă, se confruntă de ceva vreme cu problema gunoiului, Primăria arătând cu degetul către societatea Urban Serv.

"Cei de la Urban Serv nu își respectă nici programul, nici caietul de sarcini. Noi am fost și rămânem prompți în respectarea tuturor contractelor pe care le avem. Noi suntem cam a treia comună producătoare de gunoi din județ, dar suntem la zi cu plățile către salubrizare. Dacă Urban Serv nu are oameni serioși, care să își facă treaba, nu numai că vom rezilia contractul cu ei, dar vom face și un scandal monstru. Practic, îi plătim degeaba, gunoiul rămâne neatins. Le-am atras atenția, dar degeaba", a declarat Dumitru-Verginel Gireadă, șef de serviciu, Primăria comunei "Mihai Eminescu" din Botoșani.

Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, nu a putut fi contactat telefonic pentru a da o explicație referitoare la această situație. Vom reveni cu un punct de vedere imediat ce va fi posibil.





 

 

Spune-ne opinia ta