Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de săptămâna viitoare tarifele pentru închirierea ambarcațiunilor pentru lacul și râul de rafting de la Parcul de agrement Cornișa.

Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Astfel, pentru rafting utilizatorii cu vârsta de peste 14 ani vor plăti 140 de lei de persoană pentru o serie de două ore, tariful în weekend și în zilele cu sărbători legale fiind de 150 de lei pentru două ore.

Pentru plimbările cu hidrobicicletele și bărcile pe lac tariful va fi de 33 lei/persoană pentru o oră, și de 36 lei/persoană în weekend.

Utilizatorii cu vârsta de până la 18 ani vor fi însoţiţi in ambarcaţiune de un adult. Seria de 2 ore va include o oră - echipare. pregătire, instruire pe uscat şi pe apă şi o oră utilizare râu rafting. 

"In Romania este primul rau artificial de rafting, iar in Europa sunt doua la dimensiuni aproximative cu cel din P.R.A.T.S. Cornisa Botosani, Vienna Water Sports Arena din Austria, tarif de minim 45 Euro si White Water Rafting Cardiff-Marea Britanie, tarif minim 40 Lire", se arată în raportul de specialitate al proiectului de HCL.

Deocamdată nu se știe data la care va fi deschis Parcul Cornișa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1316

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
687

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1070

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....