Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de săptămâna viitoare tarifele pentru închirierea ambarcațiunilor pentru lacul și râul de rafting de la Parcul de agrement Cornișa.

Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Astfel, pentru rafting utilizatorii cu vârsta de peste 14 ani vor plăti 140 de lei de persoană pentru o serie de două ore, tariful în weekend și în zilele cu sărbători legale fiind de 150 de lei pentru două ore.

Pentru plimbările cu hidrobicicletele și bărcile pe lac tariful va fi de 33 lei/persoană pentru o oră, și de 36 lei/persoană în weekend.

Utilizatorii cu vârsta de până la 18 ani vor fi însoţiţi in ambarcaţiune de un adult. Seria de 2 ore va include o oră - echipare. pregătire, instruire pe uscat şi pe apă şi o oră utilizare râu rafting. 

"In Romania este primul rau artificial de rafting, iar in Europa sunt doua la dimensiuni aproximative cu cel din P.R.A.T.S. Cornisa Botosani, Vienna Water Sports Arena din Austria, tarif de minim 45 Euro si White Water Rafting Cardiff-Marea Britanie, tarif minim 40 Lire", se arată în raportul de specialitate al proiectului de HCL.

Deocamdată nu se știe data la care va fi deschis Parcul Cornișa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

astăzi, 12:29
273

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1475

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6364

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...