Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Consilierii locali vor aproba în ședința ordinară de săptămâna viitoare tarifele pentru închirierea ambarcațiunilor pentru lacul și râul de rafting de la Parcul de agrement Cornișa.

Cât va costa distracția pe râul de rafting și plimbarea de pe lacul de la Cornișa!

Astfel, pentru rafting utilizatorii cu vârsta de peste 14 ani vor plăti 140 de lei de persoană pentru o serie de două ore, tariful în weekend și în zilele cu sărbători legale fiind de 150 de lei pentru două ore.

Pentru plimbările cu hidrobicicletele și bărcile pe lac tariful va fi de 33 lei/persoană pentru o oră, și de 36 lei/persoană în weekend.

Utilizatorii cu vârsta de până la 18 ani vor fi însoţiţi in ambarcaţiune de un adult. Seria de 2 ore va include o oră - echipare. pregătire, instruire pe uscat şi pe apă şi o oră utilizare râu rafting. 

"In Romania este primul rau artificial de rafting, iar in Europa sunt doua la dimensiuni aproximative cu cel din P.R.A.T.S. Cornisa Botosani, Vienna Water Sports Arena din Austria, tarif de minim 45 Euro si White Water Rafting Cardiff-Marea Britanie, tarif minim 40 Lire", se arată în raportul de specialitate al proiectului de HCL.

Deocamdată nu se știe data la care va fi deschis Parcul Cornișa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
339

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
581

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
271

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...