Artişti renumiţi vin la Zilele Oraşului!
BOTOSANI

Cu eforturi, dar şi cu bani de la bugetul local, Zilele Oraşului se anunţă a fi interesante, dat fiind că la Botoşani sunt aşteptate vedete pe placul spectatorilor.

Artişti renumiţi vin la Zilele Oraşului!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Spre deosebire de multe evenimente destinate botoşănenilor, spectacolele aferente Zilelor Oraşului par interesante. Asta în condiţiile în care la Botoşani sunt aşteptaţi Antonia şi Lora & Band, Alex Velea şi Ion Suruceanu.

"Suntem încă în discuţii avansate cu Loredana Groza şi trupa Agurida. Vom comunica în zilele următoare şi orele de la care încep spectacolele precum şi ceilalţi artişti care vor întregi spectacolul pe care l-am pregătit în fiecare an, care va fi completat de parcul de distracţii, terasele cu produse specifice pentru botoşăneni şi alte surprize", spune viceprimarul Cosmin Andrei.

De asemenea, pentru seara de duminică sunt anunţate focuri de artificii.

De la bugetul local au fost alocaţi pentru sărbătorile de Zilele Oraşului 50.000 de lei, însă prestaţiile artiştilor- fără Loredana Groza-, vor fi asigurate de partenerii municipalităţii.

"La suma asigurată din buget, de 50.000 de lei, se vor adăuga sumele atrase din sponsorizări dar avem şi contract de colaborare cu o firmă cu care am colaborat în trecut şi care va asigura plata pentru aceşti artişti. De asemenea vom mai avea un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor cu un cântăreţ de muzică jazz, la care intrarea va fi liberă. Voi face o solicitare şi către instituţiile de cultură, să se implice în acest eveniment, de această dată aşteptând propuneri de la dumnealor", a adăugat Cosmin Andrei.

Zilele Oraşului vor fi organizate în Centrul Vechi al municipiului, în perioada 21- 23 aprilie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Pic cu pic, mai bine decât nimic! FC Botoşani primeşte mai puţini bani de la Consiliul Judeţean

astăzi, 15:17
105

Dacă anul trecut, FC Botoşani a obţinut, prin proiecte ce au vizat finanţările nerambursabile puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean, 700.000 de lei, în acest an, suma scade la 400.000 ...

Protest la Mediu, grevă japoneză la Consiliul Judeţean! FOTO

astăzi, 12:17
247

Nemulţumirea este aceeaşi: lăsarea salariilor la mâna consilierilor judeţeni, după cum s-a decis la Camera Deputaţilor, cameră decizională în cazul legii salarizare unitare.Pre...

În loc de epilog. Proiectul Oameni şi meserii a ajuns la final FOTO

Luni, 29 Mai 2017
574

Nu ne-am fi gândit nicio clipă că vom ajunge să numărăm 60 de episoade- proiectul începând în martie 2016-, în 60 de săptămâni fără întrerupere, peri...