A fost semnat contractul pentru asfaltarea drumului Manoleasa-Rădăuţi Prut

A fost semnat contractul pentru asfaltarea drumului Manoleasa-Rădăuţi Prut

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de pe drumul naţional de pământ, devenit între timp de piatră, Manoleasa-Rădăuţi Prut a fost semnat la finele săptămânii trecute.

Potrivit directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, se lucrează deja la proiectare şi se doreşte ca până la finele acestei luni să înceapă şi lucrările, dacă vremea va permite.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 6 luni. Se va turna covor asfaltic în două straturi pe cei 36 de kilometri de drum naţional.

La începutul lunii martie, pe DN 24C s-a plimbat și fostul Ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. Vizita acestuia a venit după un protest prin care s-a cerut modernizarea acestei șosele. Lucrările de asfaltare a drumului naţional de piatră sunt estimate la 109 milioane de lei. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
91

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
127

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...

Mii de rable scoase din circulaţie, la Botoşani, cu bani de la stat

astăzi, 14:00
128

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Botoşani, Eugen Mateciuc, Programul Rabla va continua şi în cursul acestui an şi va fi destinat atât persoanelor fizice,...