Work Tape Medical s-a mutat într-un sediu nou, mai aproape de botoşăneni

Work Tape Medical s-a mutat într-un sediu nou, mai aproape de botoşăneni

Mutaţi recent într-un spaţiu nou, modern si amplu, situat în Botoşani în zona Capăt 1 – staţia TAXI, Work Tape Medical aduce în acelaşi loc medicii şi fizioterapeuţii, astfel comunicarea fiind mai bună în interesul celor care aleg serviciile de recuperare la Work Tape.

Echipa Work Tape este formată din 8 fizioterapeuţi şi 4 medici specialişti. În fiecare an Work Tape participă la cursuri de specializare în domeniu (Trigger Point, drenaj limfatic manual, Fasciq, metoda Kochi, etc.) în marile centre universitare din România şi Europa.


 

Consultaţii de specialitate Work Tape Medical :

Marți, Joi: Dr. Căuneac Roxana-Maria - medic specialist recuperare medicală 
Luni: Dr. Dohotariu Alin - medic primar radiologie și imagistică - ecografii 
Miercuri: Dr. Simon Marinela - medic primar neurologie - Metabolic Balance 
Vineri, Sâmbătă: Dr. Luca Elena Viorica - medic specialist reumatologie (Iași)


 

Metabolic Balance® nu este o dietă ci un un program științific inovativ de nutriție naturală care echilibrează hormonal organismul, îmbunătățește sănătatea și susține un stil de viață plin de energie printr-un management corect al greutății pe termen lung. Fără medicamente sau suplimente alimentare!

Ce poţi obţine prin metoda Metabolic Balance®: 
# Controlul greutății pe termen lung 
# Reechilibrarea hormonală a organismului 
# O stare generală de sănătate mai bună 
# Mai multa vitalitate și vigoare

Programează-te la un prim consult de evaluare cu Dr. Simon Marinela - medic primar neurolog ca să afli dacă ţi se potriveşte conceptul!



 

CryoAir este terapia cu aer rece, unică în judeţul Botoşani – anesteziază zona tratată, astfel ameliorează durerea, reduce umflarea şi înlesneşte aplicarea manevrelor, este o terapie non-invazivă recomandată pentru tratamentul bolilor reumatice, pentru răcirea suprafeţelor în timpul tratamentelor cu laser şi are, de asemnea, efect de reducere a tonusului muscular.

Beneficiile tratamentului se transpun în stimularea imunitaăţii şi a metabolismului, reducerea durerilor şi a inflamaţiilor, reducerea timpului de recuperare musculară cu 50%, reducerea semnelor de îmbătrânire, piele fermă, fără celulită şi fină, reducerea porilor.

Avem cel mai mic preţ la consultaţii 80/100 lei şi cele mai multe discounturi la proceduri de fizioterapie!

În afara serviciilor medicale de recuperare oferim extra-servicii pentru relaxare prin reflexoterapie plus masaj anticelulitic (proceduri non-medicale).


 

OFERTĂ! Octombrie este luna celor care își doresc o sănătate de fier. 
Cadoul nostru este 30% discount la pachetele de întreținere și sănătate (masaj + kinetoterapie / kinetoterapie) 30/60 şedinţe cu frecvență de 2/3 ori /săptămâna.

Tratamentele sunt individualizate în funcţie de vârstă, afecţiuni, greutate.

Pachetele de recuperare şi întreţinere + masaj ajută la prevenirea agravării unor afecţiuni existente şi este adresată persoanelor de toate vârstele, Work Tape susţine şi sportul de performanţă oferind servicii de recuperare pentru Echipa de handbal CSM Botoşani şi ultramaratonistului cu titluri mondiale Iulian Rotariu.


 

#Worktapemedical – Recuperare medicală bine făcută, Work Tape de mai bine de 3 ani participă cu succes la recuperarea medicală a botoşănenilor şi nu numai.

 
Serviciile noastre ajung şi la domiciliul persoanelor cu dificultăţi de deplasare sau la copii iar în cadrul centrului nostru au participat pentru formare noi fizioterapeuţi, deoarece investim în continuu în tineri care îşi doresc o carieră în domeniul recuperărilor.

www.worktape.ro/programari-online

Bulevardul George Enescu, nr. 9C, demisol. Botoşani.

worktape.ro@gmail.com

Telefon: 0758.959.677/0331.404.367



(P).