Victima cumplitului accident petrecut pe straduta din spatele parcului a decedat!

Victima cumplitului accident petrecut pe straduta din spatele parcului a decedat!
Barbatul sfartecat de rotile unei masini in noaptea de duminica spre luni a decedat, in urma cu scurt timp, in spital. De altfel, medicii au fost de la inceput destul de rezervati in privinta sanselor de supravietuire a victimei.

Politistii spun ca, cel mai probabil, barbatul in varsta de aproximativ 50 de ani locuia pe strada, oamenii legii nereusind sa ii stabileasca identitatea.

Victima a fost lovita de un autoturism marca Peugeot condus de un tanar de 19 ani. Ionut Vasile Z., din Botosani, detine permisul de conducere abia de un an.

Duminica noaptea, el a iesit la plimbare cu un alt prieten, cu o masina inmatriculata in Anglia. Cei doi au intrat la un moment dat pe o alee secundara, in spatele Parcului Mihai Eminescu, pentru a scurta drumul.

Chiar in dreptul unei farmacii din spatele parcului, soferul a observat un barbat intins pe sosea. In ciuda faptului ca a franat cat a putut de tare, nu a mai putut evita impactul.

Corpul celui intins pe asfalt a fost calcat cu rotile si tarat cativa metri. Tinerii au solicitat imediat o ambulanta, imaginea fiind parca despinsa dintr-un film horror, cu intestinele victimei intinse pe asfalt si o balta de sange in jur. Chiar daca, la spital, a fost operat de urgenta, medicii ii dau sanse putine.

"Pacientul este in stare critica dupa o interventie chirurgicala de cateva ore. Din pacate, prognosticul in privinta sanselor lui este extremde rezervat", a precizat un asistent din cadrul sectiei de reanimare a Spitalului Judetean "Mavromati".

"Urmeaza sa aflam cu exactitate cauzele producerii accidentului si sa expertizam autovehicolul pentru a se stabili viteza cu care circula in urma distantei de franare", a precizat subcomisar Eduard Iacob, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
60

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
59

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
132

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...