Vezi cum va fi vremea în Moldova în intervalul 13-26 ianuarie!

Vezi cum va fi vremea în Moldova în intervalul 13-26 ianuarie!
Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova  în prima săptămână mediile valorilor maxime vor oscila între 6 grade în ziua de 15 ianuarie şi 2...3 grade în zilele de 17 şi 18 ianuarie.

În săptămâna următoare, după o creştere uşoară în primele două zile, temperaturile vor coborî treptat spre valori apropiate de normalul perioadei.

Evoluţia temperaturilor nocturne va fi asemănătoare, iar cele mai friguroase nopţi vor fi la începutul şi la sfârşitul intervalului.

După data de 16 ianuarie vor fi posibile precipitaţii slabe, la început sub formă de ploaie, apoi trecător şi lapoviţă şi ninsoare.

LA MUNTE

Până la mijlocul celei de a doua săptămâni, mediile temperaturilor maxime vor fi pozitive şi se vor situa între 2 şi 4 grade, apoi vor începe să scadă sub 0 grade.

Media minimelor nocturne se va menţine negativă în ambele săptămâni, iar cele mai reci nopţi vor fi la începutul și la finalul intervalului de prognoză.

Trecător vor fi precipitaţii mixte, iar spre final mai ales sub formă de ninsoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
251

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
152

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
227

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...