Un tânăr din Botoșani, înfiat de o familie din Danemarca, își caută mama biologică la 25 de ani! FOTO

Un tanar in varsta de 25 de ani, nascut in judetul Botosani, dar abandonat intr-un centru de plasament, o cauta pe persoana care i-a dat viata. Stabilit de 23 de ani in Danemarca, dupa ce a fost infiat de o familie de acolo, tanarul cere ajutorul oricui ar putea sa-i ofere informatii, prin intermediul unei pagini de Facebook.

Un tânăr din Botoșani, înfiat de o familie din Danemarca, își caută mama biologică la 25 de ani! FOTO

"M-am născut în BOTOȘANI în data de 22 Septembrie 1992, și în jurul vârstei de 3 ani am fost adoptat de cea mai minunată familie din Danemarca. Potrivit documentelor mele de adopție am fost lăsat în orfelinat imediat după naștere, orfelinatul numindu-se "Leagănul de copii numărul 2, Botoșani". Numele meu la naștere a fost MANOLACHE COSTEL. Aș vrea să o găsesc pe mama mea biologică, MANOLACHE NICOLETA. Mi-ar placea să stiu cine este şi cum este și dacă a mai avut alți copii după mine. Am fost probabil primul său copil, deoarece m-a avut la vârsta de 18 ani. Găsirea familiei mele biologice ar fi un vis care devine realitate. Întotdeauna am vrut să îmi știu trecutul, să îmi ştiu rădăcinile ... Cu ajutorul și sprijinul vostru, eu chiar sper că acest lucru va fi posibil.", este mesajul scris de Costel (n.red. numele actual: Jacob Costel Wied Hatting) , pe pagina Copiii niciodată uitați ai României.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani spun ca tanarul ar putea să trimita un mail pe adresa dgaspcbt@yahoo.com, in care sa-si spuna povestea, iar in masura posibilitatilor, institutia il va ajuta.


 

 

Spune-ne opinia ta