Un șofer beat care fugea de polițiști s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Un șofer beat care fugea de polițiști s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Echipajul de poliţie rutieră aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, miercuri 15 august, pe drumul naţional DN 24 C de pe raza localităţii Ştefăneşti a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducătorul auto a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv, folosind totodată şi semnalizarea acustică şi optică a autospecialei din dotare.

La un moment dat, pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe cupolă, în şanţul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani, din satul Bobuleşti.

S-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

De ce aleg botoșănencele să nască în Iași sau Suceava? Medic: "Pentru că au rezervă cu flori și primesc un pampers la naștere!"

Miercuri, 7 Noiembrie 2018
2522

Într-o maternitate de stat sau una privată? În Botoșani sau Iași ori Suceava? Personal medical mai amabil sau dotări mai bune? Întrebări pe care orice viitoare mamă și le pune...

Refuzul testului pentru alcoolemie nu l-a scutit de un dosar penal!

Miercuri, 7 Noiembrie 2018
329

O mașină condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa marți pe strada Petru Rareş din localitate. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasa...

Salvat la timp, după ce a înghițit mai multe pastile!

Marţi, 6 Noiembrie 2018
753

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost la un pas de a încheia socotelile cu viața. Din fericire, un membru al familiei a înțeles la timp că s-a întâmplat...