Un nou posibil transfer pe axa FC Botoşani-FCSB

Gigi Becali mai are doar câteva ore la dispoziţie pentru a transfera un portar pe care să se bazeze în ultima parte a sezonului, iar prietenul Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, l-a anunţat pe finanţatorul FCSB cât trebuie să scoată din buzunar pentru a-l avea în echipă pe Alberto Cobrea (27 de ani), goalkeeper-ul titular al FC Botoşani.

Un nou posibil transfer pe axa FC Botoşani-FCSB

Într-o intervenţie telefonică la ProSport Live, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, şi-a arătat disponibilitatea de a-l trimite la Bucureşti pe Alberto Cobrea, fostul portar al lui Dinamo devenit, între timp, numărul 1 la echipa antrenată de Costel Enache. Dar nu pentru mai puţin de un milion de euro: 

"Dacă am un preţ bun, îl vând pe Cobrea. Dar fără un milion de euro nu-l dau acum. Ei sunt într-o situaţia dificilă, nu înţeleg de ce nu joacă Stăncioiu, care are experienţă. Cel de acum (n. red - Andrei Vlad) e copil...Eu îl vând pe Cobrea cu un milion de euro. Punct! Cu domnul Becali mai pot negocia în jos. Tot timpul am crezut că pot bate cei de la FCSB, deşi nu au portar. Dacă nu îşi ia portar, e o echipă moartă. Trebuie luat portar, altfel eşti zero, e ratat sezonul", a declarat Iftime.

"Şcolit" în Italia, la juniorii lui Udinese, unde a petrecut patru ani (2007-2011), Cobrea şi-a început cariera în România la CS Mioveni şi a mai jucat pentru Concordia Chiajna, Petrolul şi Dinamo, înainte să fie cedat la FC Botoşani, în ianuarie 2017. Portar de linia porţii, cu reflexe foarte bune, Cobrea a prins un singur meci la echipa mare a lui Dinamo, dar venirea în Moldova i-a adus o oarecare consacrare. Anul acesta, el a apărat poarta lui FC Botoşani în 24 de meciuri, primind 21 de goluri. 

Sursa:prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
575

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
138

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
187

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...