Un botoşănean a obţinut permisul de conducere la 76 de ani!

Un botoşănean a demonstrat tuturor că vârsta nu e decât o cifră! A obținut permisul auto la 76 de ani! Nu mai condusese o mașină de când era în armată, şi atunci avea permis numai pentru autoutilitare.

Un botoşănean a obţinut permisul de conducere la 76 de ani!

La cei 76 de ani pe care îi are, Alexandru Viziteu nu s-a temut nicio clipă că e prea târziu să înceapă viaţa de şofer. A mers la examenul scris fără emoţii.

Alexandru Viziteu: Știam tot, 1.500 de întrebări, pot să mă duc în fiecare zi să dau sala, nu mă tem.

Ceva emoţii a avut la proba de traseu pentru că s-a temut de aglomeraţia din oraş.

Alexandru Viziteu: Când am semnat acolo, m-a pus domnul colonel și am semnat, n-am făcut semnătura corect, tremurând și mi-am dat seama că am avut emoții serioase.

Determinarea bărbatului l-a uimit şi pe instructor. Stelian Petrescu, instructor auto: Nu prindea greu, nah, reflexele se formează mai greu la această vârstă. O surpriză plăcută pentru noi.

La fel de surprinşi au fost şi apropiaţii bărbatului, dar l-au încurajat să meargă înainte. Leonard Viziteu, fiul lui Alexandru: Am fost sceptic, recunosc. Văzând că ia vizitele medicale, are o privire de vultur, cred că vede mai bine ca mine, am încercat să îl încurajez.

Nea Sandu și-a făcut deja planuri de călătorie cu maşina. Alexandru Viziteu: Am să mă duc la fetele mele în Italia. Cu mașina am să mă duc, că eu am pus-o la punct.

Până săptămâna viitoare, când îi va fi eliberat şi permisul, bărbatul conduce doar în curtea casei.




Sursa: Digi 24

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...