Ultimele două săptămâni în care se mai fac angajări pentru cea mai nouă fabrică Electroalfa

Electroalfa își extinde capacitatea de producție și caută specialiști în inginerie mecanică, muncitori calificați și necalificați pentru Fabrica de Sheltere Metalice, ce va fi inaugurată în curând.

Ultimele două săptămâni în care se mai fac angajări pentru cea mai nouă fabrică Electroalfa

Compania intenționează să își completeze echipa de management (șefi atelier), cea de inginerie mecanică (proiectanți, tehnologi) și echipa de muncitori în producție pentru următoarele meserii: lăcătuș, operator CNC, sudor, vopsitor, electrician, macaragiu, muncitor necalificat.  

”Angajările pentru Fabrica de Sheltere au început încă din luna mai, însă mai avem nevoie de aproximativ 15 persoane care să completeze echipele de muncitori și specialiști în inginerie mecanică. O parte din colegi deja își desfășoară activitatea în noua locație și ajută la finalizarea lucrărilor, la punerea în funcțiune a echipamentelor ori parcurg programe de instruire specifice. La începutul lunii august, primele produse vor fi livrate către clienți – a declarat Dorina Balan, Manager Resurse Umane, Electroalfa

Electroalfa oferă un mediu de lucru profesionist, într-o fabrică nouă, cu utilaje și tehnologii moderne. Pachetul de beneficii include pe lângă salariu, o masă caldă, prime de realizare a indicatorilor și de succes a proiectelor, cadou de ziua angajatului, premii de excelență și de fidelitate.

Pe site-ul companiei, la secțiunea Cariere, sau accesând link-ul: http://electroalfa.ro/cariere/#posturi, găsiți lista actualizată a posturilor disponibile.

Dacă sunteți interesat de unul din posturile disponibile (inginer proiectant mecanic, tehnolog producție, șef atelier, sudor, lăcătuș, operator CNC, vopsitor, electrician, CTC-ist, macaragiu), puteți contacta compania prin una din cele 3 variante:

  • Trimiteți CV-ul pe e-mail: jobs@electroalfa.ro
  • Lăsați CV-ul la sediul central al companiei din Calea Națională nr. 15
  • Sunați la 0736.551.227

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și al confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluţii în domeniul energetic.

Grupul de firme are 29 de ani de experiență, deţine 3 fabrici moderne în Botoșani în care activează peste 500 de angajați, reprezentanțe de vânzări în țară, o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de lei în 2019 şi un Centru de Cercetare Dezvoltare propriu.

(A).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) Leon Gourmet Bakery

Vineri, 7 August 2020
666

Încă te întrebi unde poți servi cei mai buni burgeri din oraș? Te-ai săturat de tot felul de încercări eșuate în ceea ce privește un burger de calitate?Leon Gourmet ...

(P) Verde pentru Alfa Park Residence - primul cartier autonom din Botoșani

Vineri, 7 August 2020
599

Start cu succes  și cu răsplata ideilor viitorilor clienți pentru proiectul rezidențial Alfa Park ResidenceServiciul Urbanism al Primăriei Municipiului Botoșani a eliberat certificatul ...

(P) Anunt angajare Ecomed

Luni, 3 August 2020
491

Esti biolog/biochimist/chimist medical, membru OBBCSSR cu aviz de libera practica valabil, ai cunostinte in utilizarea calculatorului, esti disponibil la un program de lucru flexibil si vrei sa faci p...