Uite drujba, nu e drujba!

Uite drujba, nu e drujba!
Metodele folosite de infractori pentru a face rost de bani depasesc limitele imaginarului: scenarii bine puse la punct, dar mai ales victime fara aparare, in special batrani.

Vineri la amiaza, C. Iulian, de 71 de ani, din Stefanesti, judetul Botosani, a reclamat la Politia orasului Stefanesti ca in aceeasi zi, in jurul orei 12.00, in timp ce se afla la domiciliu, a fost inselat de persoane necunoscute, fiindu-i creata o paguba de 500 lei.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca, in timp ce se afla in curtea locuintei sale, a oprit in fata casei batranului un autoturism, din care a coborat o persoana necunoscuta, care a intrat in curte avand o drujba in mana.

Acesta i-a oferit batranului drujba spre vanzare, iar pentru a negocia a fost invitat in locuinta, intr-un hol. In aceste imprejurari, de la pretul initial de 700 lei, partea vatamata a convenit cu vanzatorul sa cumpere drujba la pretul de 500 lei.

Dupa ce vanzatorul a incasat banii, a parasit locuinta barbatului. La scurt timp, in holul locuintei au venit alte doua persoane, dintre care una avea asupra sa o alta drujba, intelegandu-se cu partea vatamata sa i-o vanda contra sumei de 150 lei.

“In timp ce batranul a intrat in una dintre camerele locuintei pentru a aduce banii, cei doi suspecti au plecat, luand si drujba cumparata anterior, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In cauza se continua cercetarile in vederea identificarii suspectilor, recuperarii prejudiciului si tragerii la raspundere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
31

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
353

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
191

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...