Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani!

Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani, unde se va incheia etapa a III-a si se va da startul in etapa a IV-a, pe 10 iunie.

Live Botosani va transmite in direct pe internet, pe www.live.botosani.ro, startul in etapa a IV-a a Turului Ciclist al Romaniei, miercuri, 10 iunie 2009, de la ora 13.00.

Turul României a pornit de la Constanţa si trece prin Braila, Bacau, Botosani, Suceava, Targu Neamt, Miercurea Ciuc, Sibiu, incheindu-se la Balea Lac.

"Turul Ciclist este un eveniment foarte important pentru noi. In ultima saptamana am vorbit aproape zilnic cu reprezentantul de la Drumuri Nationale pentru asigurarea unui trafic corespunzator", a mentionat prefectul de Botosani, Cristian Roman.

In premiera, in acest an, Turul Ciclist va ajunge si la Dorohoi.

"Am discutat cu primarul Dorohoiului si a facut un culoar pe bulevardul din Dorohoi pentru desfasurarea turului in conditii normale", a adaugat Cristian Roman.

Ciclistii vor ajunge pe teritoriul judetului Botosani astazi, 9 iunie, in jurul orei 16.00, dinspre Iasi, urmand sa intre in municipiul Botosani la 17.10.

Intrarea in oras se va face pe Bulevardul Mihai Eminescu, etapa a III-a finalizandu-se pe strada Cuza Voda, in zona Prefecturii.

 "Am luat legatura cu toti primarii localitatilor prin care trece Turul Ciclist, pentru a scoate cetatenii sa vada cum se desfasoara actiunea, in special copiii", a incheiat prefectul de Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
21

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
305

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
176

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...