Turcanu: Imi asum responsabilitatea pentru 60% din voturi

Turcanu: Imi asum responsabilitatea pentru 60% din voturi

 Florin Turcanu, de aceasta data fara palarie!  

Liberalul Florin Turcanu, inscris in lupta electorala pentru un post de deputat in Parlamentul Romaniei, pe Colegiul Saveni, si-a inaugurat astazi sediul de campanie.

La eveniment au participat membri de partid, directori de institutii liberali, dar si seful organizatiei botosanene, Liviu Campanu. Electoral sau nu, mesajul a fost clar: Campanu si Turcanu fac parte din aceeasi echipa.

Florin Turcanu a anuntat ca rolul cabinetului de la Botosani este acela de a facilita relatia cu presa, urmand ca in curand sa deschida un sediu mai mic si la Saveni.

Misiunea mea este clara. Voi face tot ce depinde de mine. Vreau sa-mi asum responsabilitatea pentru 60% din voturi atat la Senat, cat si la deputati, a declarat Florin Turcanu.

Director de campanie a fost desemnat primarul de Saveni, Relu Tarzioru.

Liviu Campanu, care candideaza la randul sau pe Colegiul Saveni - Darabani, la Senat, s-a aratat mandru si multumit de optimismul lui turcanu.

Sunt mandru de colegii mei si daca ei au asa o determinare mie nu-mi mai ramane decat sa obtin mobilizarea si pentru Colegiul Darabani. Ar fi pacat sa nu castigam cu astfel de oameni hotarati din prima, adica 50 plus unu din voturi, a precizat Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
72

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
139

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...