Top sfaturi pentru jucătorii de bingo

Top sfaturi pentru jucătorii de bingo

 Deși la prima vedere jocul de bingo poate fi încadrat cu ușurință în categoria celor la care succesul se bazează în exclusivitate pe noroc (așa cum sunt sloturile de exemplu), există totuși câteva sfaturi care în mod normal ar trebui să îți îmbunătățească șansele de câștig. Înainte de a le enumera, se cuvine să precizăm că există cel puțin două jocuri de noroc, poker și blackjack, la care experiența și disciplina atârnă pe termen lung destul de greu în raport cu norocul. Revenind la bingo, haideți să vedem care ar fi sfaturile ce ne pot ajuta în momentul în care ne așezăm la o masă de bingo, conform unui articol publicat pe site-ul unui club de bingo din Roseland, Australia, lanternclub.com.au.

 O regulă generală, ce se aplică și în cazul jocului de bingo, este legată de starea de spirit. Deși nu există dovezi științifice clare în acest sens, se pare că jucătorii ce ajung mai devreme în sala de joc, ocupă masa favorită, au timp să își comande băutură preferată și sunt pregătiți 100% pentru joc înainte ca prima bilă să fie extrasă, câștigă mai des. Cel mai probabil, proverbul ,,Graba strică treaba’’ se aplică și în acest domeniu.

 Dacă aveți un buget limitat, în loc să cumpărați mai multe cartoane și să participați la mai puține jocuri, o tactică mai bună ar fi să jucați mai multe runde cu mai puține cartoane. Teoria se bazează pe anumite concepte matematice legate de modul în care sunt distribuite și extrase numerele la bingo.

 Potrivit unei alte teorii, destul de complexe, lansate de statisticianul britanic L.H.C. Tippett, se pare că ar fi bine să alegi cartoane de joc cu numere apropiate de 1 și 90, dacă urmează un joc scurt și numere apropiate de cel din mijloc, 45, în cazul unui joc lung.

 Nu jucați mai multe cartoane decât puteți urmări! În mod normal, orice jucător de bingo știe cam câte cartoane de bingo poate urmări, în așa fel încât să nu rateze bifarea niciunui număr (caz în care șansele de a câștiga acel bilet devin nule). Totuși, există situații în care anumiți jucători își pierd răbdarea și, din dorința de a-și crește șansele de câștig (nu e un secret pentru nimeni - cu cât joci mai mult bilete, cu atât ai mai multe șanse de câștig), achiziționează mai multe bilete decât pot urmări, caz în care cel mai probabil vor rata bifarea unor numere. Din fericire, în varianta online a jocului, poți cumpăra chiar și 120 de taloane la un singur joc, numerele extrase fiind bifate automat, astfel că nu vei avea ocazia să ratezi nicio șansă de câștig. Tocmai de aceea, dar și din alte considerente (confort, discreție, bonusuri etc) mulți dintre fanii jocului din țara noastră preferă să joace la Vlad Cazino Bingo pe net, acest operator fiind (alături de fratele mai mare Unibet) singurul loc de pe net în care românii pot juca bingo online în deplină legalitate și siguranță. Vlad Cazino funcționează în baza Licenței nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 pană la data de 31.08.2026.

(P).