A început Târgul de Nunți Uvertura Mall FOTO

A început Târgul de Nunți Uvertura Mall FOTO

Luna iubirii aduce în Uvertura Mall o nouă ediție a Târgului de Nunți, cel mai important târg de profil din Botoșani.

După succesul edițiilor precedente și numărul mare de vizitatori, Târgul de Nunți Uvertura Mall, ajuns la cea de-a cincea ediție, si-a deschidis porțile vineri, 01 februarie 2019, la etajul al doilea al Centrului Comercial. Viitorii miri au la dispoziție 3 zile pentru a descoperi noile tendințe și pentru a-și pregăti cel mai important moment din viață.
Târgul reunește expozanți din diverse domenii acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării unei nunți perfecte: rochii de mireasă și costume de ginere, verighete și accesorii, torturi delicioase și candy baruri savuroase, servicii foto-video pentru păstrarea celor mai emoționante momente, buchete de mireasă unicate și decoruri uluitoare.
Pe durata târgului, într-un cadru select, presărat de surprize, toți cei care vor încheia contracte vor putea beneficia de reduceri și oferte atractive pregătite de cei mai importanți operatori din domeniu.





Nuntă perfectă începe cu un pas…făcut la târgul de nunți organizat la Uvertura Mall.

Cofetăria DeLuxe Săveni expune cele mai noi produse pentru Candy-Bar, destinate evenimentelor marcante, produse de cofetărie dar şi patiserie-gelaterie, nelipsitele torturi de eveniment.
Produsele sunt personalizabile complet în funcţie de gust sau culoare.
FB/CofetăriaDeLuxe















Velvet Queen Atelier, prin reprezentantul Andreea Cujbă, expune o colecţie nouă, special creată pentru acest târg, binecunoscutele rochii botoşănene fiind însoţite de reduceri substanţiale, între 10 si 20%.

Producatorul mai expune şi colecţia de vânzare, care de asemenea are reduceri însemnate, de până la 70%, cu rochii - unicat, dar şi rochii de mireasă.

FB/VelvetQueenAtelier












Cofetăria Mami, faimoasă pentru ai săi cozonaci domneşti, expune la târgul de nunţi torturi, produse de cofetărie- patiserie şi Candy-Bar. 
FB/CofetăriaMami