Târgul de nunţi Ghid Mariaj, ediţia a X-a

Târgul de nunţi Ghid Mariaj, ediţia a X-a

Cel mai așteptat târg de nunți al anului revine în februarie la Iași. Ediția aniversară de 10, cu un număr record de oferte speciale pentru miri, într-un spațiu expozițional impresionant.

Vino să descoperi peste 50 de branduri de rochii de mireasă, sute de costume de mire și cele mai frumoase locații de evenimente din Iași, de altfel cam tot ce este necesar pentru organizarea unei nunţi, toate vor fi la îndemâna viitorilor miri la Târgul de nunţi Ghid Mariaj ce va avea loc pe 9 - 11 Februarie 2018, Sala Polivalentă din Iaşi.

Zeci de firme din domeniul organizării de evenimente îşi vor prezenta ofertele la cea de-a X-a ediţie a târgului, oferind discount-uri semnificative atât la produsele cât şi la serviciile necesare pentru organizarea unei nunţi.   

Şi în 2018 rochia de mireasă se anunţă vedeta târgului de nunţi Ghid Mariaj. Viitoarele mirese vor putea alege de la 50 de branduri, cele mai noi modele de pe piaţă, sfătuite de specialiştii invitaţi la târg. Oferta va fi cu atât mai atractivă cu cât printre firmele participante se vor număra şi branduri internaţionale de renume.

Fiind unul dintre cele mai populare evenimente de profil din ţară, ne propunem ca şi la această nouă ediţie să ne depăşim propriul record ca număr de vizitatori, dar şi de firme participante.

Vor fi cele mai multe rochii de mireasă pe metru pătrat. Sigur te vei îndrăgosti de cel puţin o rochie. Lungi, scurte, cu trenă sau fără, rochii de prinţesă sau foarte moderne, în culori îndrăzneţe sau clasice, cu siguranţă vei avea de unde să alegi. 

Găseşti tot ce ai nevoie în acelaşi loc. La târg ai ocazia să obţii cele mai bune oferte de la diverşi participanţi: de la case de modă sau importatori de rochii, încălțăminte de ocazie, minunate bijuterii și accesorii, invitaţii şi mărturii până la servicii foto-video și audio, decoraţiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty şi make-up, porumbei, sculpturi în gheaţă etc.

Vino să vezi cele mai originale idei de organizare a nunţilor şi alege-ţi tema nunţii tale cu ajutorul specialiştilor noştri. Te invităm să aniversăm împreună 10 ani de evenimente de succes. Te aşteptăm cu multe surprize dulci, concursuri şi tombole cu premii.

Nu rata Târgul de nunţi Ghid Mariaj, Ediția a X-a, pe 9 - 11 Februarie 2018, la Sala Polivalentă din Iaşi. Ne vedem acolo!

(P.)