Tânărul de 18 ani dat dispărut marți, găsit decedat într-o pădure. Poliția a demarat o anchetă

Tânărul de 18 ani dat dispărut marți, găsit decedat într-o pădure. Poliția a demarat o anchetă

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Vârfu Câmpului, dat în urmărire marți, după ce familia l-a declarat dispărut, a fost găsit decedat, marți, în pădurea din apropierea localității, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi, s-au mobilizat și au efectuat activități de căutare in extravilanul localității precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia. 

„În urma activităților a fost identificat cadavrul tânărului de 18 ani,  în pădurea de lângă localitatea din care acesta plecase. Acesta nu prezenta urme de violență, în cauză urmând a se dipsune efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauze decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că moartea tânărului a survenit ca urmare a unei asfixieri mecanice. Surse judiciare spun că el s-a spânzurat.

 

Spune-ne opinia ta