Stas Mobila deschide unul din cele mai frumoase showroom-uri de mobilă din Moldova. Vezi unde

Stas Mobila deschide unul din cele mai frumoase showroom-uri de mobilă din Moldova. Vezi unde

Stas Mobila cu mândrie vă anunță că s-a mutat în casă nouă, Showroom-ul din zona Gării s-a mutat în cea mai nouă formă de prezentare, chiar în curtea fabricii din Joldești - Vorona - Botoșani. Vă invităm a ne trece pragul pentru a vedea multitudinea de exponate de mobilier iar împreună cu iscusiții noștri angajați vom crea mobila pe care o doriți.


 

STAS Mobila S.R.L. este o societate comercială cu experienţă în activitatea de producție de mobilă, activitate care a început în anul 2004, în localitatea Joldești, comuna Vorona, Județul Botoșani, odată cu fabricarea primelor elemente de mobilier și tapițerie, și desfacerea acestora pe piața județelor Botoșani și Suceava.

 

Din anul 2005 compania a avut o creştere constantă pe piaţa de producție de mobilă județul Botoșani, odată cu introducerea în producția de serie și la comandă a micului mobilier din PAL, în anul 2006 realizând primele investiții majore prin construcția primei hale de producție și prin dotarea cu utilaje specifice pentru producția de mobilier din PAL și tapițerie, dezvoltare ce a condus și la deschiderea primului showroom în anul 2007.

Evoluția în creștere a companiei noastre – prin reinvestirea plus-valorii în cele mai performante echipamente și cele mai moderne tehnologii, prin investiția continuă în profesionalizarea angajaților noștri (echipă formată în medie din 35-40 de angajați, din 2006), prin respectarea standardelor ridicate de calitate și a termenelor de livrare, ce au determinat creșterea portofoliului de clienți mulțumiți – a condus la poziționarea companiei noastre în topul firmelor de profil din nord-estul României, în prezent, fiind nelimitați în a produce orice tipologie de mobilier din PAL, MDF și lemn.

Viziunea STAS Mobila:

Vrem să devenim lideri pe piața din nord-estul României în domeniul produselor de mobilier personalizat.

Misiunea STAS Mobila:

Suntem o companie regională, cu o tradiție și experiență de care suntem mândri, o companie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse remarcabile, cât și de ocuparea segmentului de producție de mobilier premium personalizat.

Valorile STAS Mobila:

Facem totul cu dedicație, profesionalism, respect și pasiune, pentru oamenii noştri, mediul şi compania noastră, dar mai presus de toate pentru partenerii și clienţii noştri.

Abordăm cu creativitate și curaj noile tendințe în designul de mobilier, suntem dedicați detaliilor și punem pasiune în fiecare produs ce iese pe poarta fabricii, respectăm termenele de livrare promise pentru a avea clienți mulțumiți 100%, deoarece oamenii sunt pe primul loc în acțiunile noastre.

Ne puteti urmari in social media la Facebook/StasMobila sau pe www.stasmobila.ro


 

ADRESA:
Joldesti, com. Vorona, jud. Botosani

TELEFON:

  +4 –  0231-58.97.30

  +4 –  0728-16.79.03

EMAIL:

stasmobila@gmail.com

office@stasmobila.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Tridex Sport Arena din Botoșani, despre relansarea activităților sportive

Duminică, 12 Iulie 2020
576

Baza sportivă Tridex Sport Arena anunță reluarea programelor sportive pe 3 terenuri de tenis, 2 tartan multifuncțional și 1 teren de fotbal, toată activitatea efectuându-se afară, î...

Cum alegem casele de pariuri bune

Vineri, 10 Iulie 2020
394

Atunci când vorbim despre case de pariuri în România. nu putem să ne referim decât la case de pariuri licențiate conform normelor Oficiului Național  pentru Jocuri de N...

De ce un apartament nou? Recompartimentarea fără a afecta structura de rezistenţă

Vineri, 10 Iulie 2020
450

Câți dintre cei care locuiesc la bloc nu s-au gândit ca la un moment dat, pentru un confort sporit, să redimensioneze spațiile, să aducă modificări propriilor apartamente? Mai mult, ...