Spitalul Judeţean Botoşani şi-a schimbat paznicii!

Spitalul Judeţean Botoşani şi-a schimbat paznicii!
De la începutul anului, Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani beneficiază de servicii de pază oferite de un nou furnizor, fiind vorba de o firmă de securitate din judeţul Mureş.

În urma licitaţiei organizate de unitatea sanitară şi la care s-au înscris două firme specializate, câştigătoare a fost declarată E MOL Security. Contra a 7,90 de lei pe oră fără TVA, E MOL Security trebuie să presteze 4.288 de ore de pază pe lună, potrivit contractului încheiat cu Spitalul Judeţean. Agenţii de pază se deosebesc prin uniformele bej- deschis, cu însemnele firmei.

"Firma de pază îşi stabileşte numărul agenţilor de serviciu. Tariful practicat de această societate este mai mic cu 50 de bani faţă de cel al firmei Dacii, care ne-a asigurat paza în ultimele luni", explică medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

E MOL Security îşi are sediul în comuna Ruşii-Munţi, judeţul Mureş şi funcţionează din 2010, având ca obiect de activitate "activităţi de protecţie şi gardă". Potrivit ultimului bilanţ raportat la Ministerul de Finanţe, în 2014 societatea cu 70 de angajaţi a avut o cifră de afaceri netă de 1.053.102 de lei şi un profit de 329 de lei.


 

 

Spune-ne opinia ta