SIP a cerut suplimentari de bilete pentru concediile personalului din educatie

SIP a cerut suplimentari de bilete pentru concediile personalului din educatie

 Maria Tiprigan, lidera SIP Botosani  

Potrivit Mariei Tiprigan, presedinta Sindicatului din Invatamantul Preuniversitar Botosani, pana in prezent s-au rezolvat doar 70% dintre cererile cadrelor didactice, cerandu-se chiar si suplimentari de bilete.

"Acum biletele de odihna sunt doar de sase zile, fata de ceilalti ani, in care erau de zece sau chiar 14 zile. Fiind cate cinci serii pe luna, reusesc sa plece mai multi la munte sau la mare. Dat fiind acest fapt, am reusit sa rezolvam doar 70% din cereri, pana in prezent, iar 30% sa fie rezolvate pe parcurs. De aceea am si cerut suplimentari de bilete. Mai rau stam la biletele de tratament, intrucat aceste bilete nu se dau numai la bugetari, ci la toti angajatii asigurati", a declarat Maria Tiprigan.

SIP are la dispozitie doar 23 de bilete de tratament, pentru perioada 21 iulie-10 august, urmand a primi alte bilete si pentru perioada 10 august-1 septembrie.

"Pentru biletele pentru luna septembrie avem de gand sa consultam ISJ, sa aprobe plecarea cadrelor didactice in concediu la tratament", a precizat lidera SIP.

Potrivit presedintei SIP, cele mai multe solicitari sunt pentru statiunile Vatra Dornei, Baile Herculane, Felix, Sovata, Slanic Moldova, Eforie si Techirghiol, insa s-au primit doar cate doua bilete pentru fiecare statiune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
10

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni. Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...