Şeful Poliţiei, cununat de primarul Catalin Flutur!

Şeful Poliţiei, cununat de primarul Catalin Flutur!

 VIOREL SERBANOIU  

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), comisarul şef Viorel Şerbănoiu, se va recăsători anul acesta, iar naş de cununie va fi primarul municipiului, Cătălin Flutur. Informaţia a fost confirmată chiar de şeful Poliţiei, care a recunoscut că încă de la venirea la Botoşani s-a împrietenit cu primarul.

"Ne-am cunoscut după numire şi mi s-a părut un om de cuvânt. Ulterior ne-am mai întâlnit şi cu alte ocazii, după care am început să ne vizităm", a spus Viorel Şerbănoiu.

Deocamdată, nu a fost stabilită data la care va avea loc fericitul eveniment însă, chiar dacă mirii sunt focşăneni, căsătoria va fi oficiată la Botoşani.

"Starea civilă va fi cel mai probabil la finele acestei luni, însă cununia religioasă va avea loc spre toamnă sau spre iarnă", a mai precizat Viorel Şerbănoiu.

În vârstă de 47 de ani, şeful IJP a divorţat în 2007, după o căsnicie de aproape 19 ani, singurul copil al familiei fiind în prezent sub tutela mamei.

Deşi a refuzat tot timpul să facă aprecieri despre viaţa politică, Viorel Şerbănoiu pare să fi ajuns la Botoşani chiar din cauza luptelor dintre PNL, PSD şi PD-L. Fost şef al IJP Vrancea în perioada 2005 – 2008, el a fost transferat la Botoşani, anul trecut, după ce liberalii i-au reproşat că ar ţine pe loc dosarele sensibile.

În schimb, democraţii vrânceni au avansat ideea că Şerbănoiu ar fi fost victima lui Marian Oprişan, unul dintre liderii PSD.

Pe acest fond, şi în interiorul Poliţiei Române au circulat o serie de opinii care susţineau schimbarea lui din funcţie. Întrucât a ocupat funcţia de inspector şef prin concurs, lui Şerbănoiu i s-au oferit ca variante în locul demiterii "avansarea" la Botoşani sau un post de ofiţer la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vrancea.

Presat tot mai insistent să renunţe la funcţie, Şerbănoiu a solicitat până la urmă mutarea la Botoşani.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
68

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
66

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...