Sediul unei instituţii, mutat într-un fost centru de plasament

Sediul unei instituţii, mutat într-un fost centru de plasament

Sediul unei instituţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean va fi mutat în clădirea în care a funcţionat Centrul de Plasament “Elena Doamna”, din municipiul Botoşani.

Consilierii judeţeni vor aproba în şedinţa ordinară de luna aceasta indicatorii tehnico-economici în vederea reabilitării şi consolidării clădirii unde se va muta Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Judeţul Botoşani.

În prezent, Serviciul funcţionează într-un spaţiu ce nu aparţine administraţiei judeţene. În imobilul în care a funcţionat centrul de plasament va fi mutată şi arhiva Consiliului Judeţean.

Iniţial, în clădirea fostului centrul de plasament şefii Consiliului Judeţean au vrut să fie amenajate locuinţe pentru medici, dar în urma unei evaluări s-a concluzionat că ar fi mult prea mari costurile cu reabilitarea clădirii și transformarea spațiilor în apartamente de locuit.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

astăzi, 20:50
185

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
514

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
239

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...