Sărbătoare mai specială! Mascații au invadat curtea Inspectoratului de Jandarmi - FOTO

Jandarmii botoșăneni aflați în activitate au avut prilejul de a se întâlni cu foști colegi, ofițeri și subofițeri în rezervă sau în retragere.

Sărbătoare mai specială! Mascații au invadat curtea Inspectoratului de Jandarmi - FOTO

Sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii este un moment de bucurie pentru toţi cei aflaţi în activitate, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani profitând de acest prilej pentru a le transmite, din partea  întregului corp de jandarmi, urări de sănătate, viaţă lungă şi putere de muncă.  

Încrederea constantă de care Jandarmeria Română se bucură în acest moment este și rodul muncii lor, fapt care ne obligă să fim permanent în căutarea celor mai bune şi eficiente soluţii la provocările lumii în care trăim, tot mai dinamice pe zi ce trece.

Credem cu tărie în solidaritatea dintre generaţii, iar locul ocupat astăzi de Jandarmeria Română în societatea românească şi în comunitatea internaţională se datorează tuturor celor care au muncit pentru această Armă. 

Ca urmaşi ai veteranilor unității, ca păstrători de tradiţii, jandarmii își vor face în continuare datoria, sub deviza ostaşului român dintotdeauna: „Onoare şi Patrie”.

Comunicat de presă Inspectoratul de Jandarmi 






 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
199

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
168

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
119

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...