S-a deschis cea mai nouă şi mai cochetă florărie din Botoşani! FOTO

S-a deschis cea mai nouă şi mai cochetă florărie din Botoşani! FOTO

Passiflor se numeşte şi este situată în Botoşani, în bd. George Enescu Nr.12 -  mai sus de Maternitate.

Floraria Passiflor are onoarea de a va invita să descoperiţi o formă de artă sublimă, o combinaţie de flori şi accesorii exclusiviste, într-un decor de poveste.

Vă aşteptăm să păşim împreună în universul artei florale.

ORGANIZĂM PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIVERSE EVENIMENTE. Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporate, prin creativitate şi atenţie la fiecare detaliu, vom transformă viziunea ta în realitate.

Florile noastre sunt special selectate pentru dumneavoastră. Sunt momente în familie care reprezintă un prilej de bucurie şi merită să fie sărbătorite. Botezuri, majorate sau aniversări? Ne bucurăm de fiecare provocare. Dacă eşti în căutarea unei echipe creative pentru partea de organizare evenimente, ai nimerit în locul potrivit.

Passiflor a luat naştere din pasiunea pentru flori, idei creative şi texturi, îmbinate cu tehnici de design floral. Conceptele noastre sunt opere de artă vii şi pline de culoare.

De ce să lucrezi cu noi? „Suntem profesionişti. Pentru că sigur vrei un eveniment de calitate. Ai nevoie de timp liber. Nu vrei să-ţi depăşeşti bugetul nejustificat. În floraria noastră clientul îşi poate face singur buchetul sau aranjamentul dorit, preţurile fiind afişate pe toate materialele expuse,”  declară reprezentantul florăriei, Irina Bidaşcă.

Pentru o nuntă de vis contactaţi-ne cu încredere!



















 

Telefon: 0720 779 977

E-mail: officepassiflor@yahoo.com

ADRESA: Botoşani, Bd. George Enescu Nr.12

(P).