Râsul se plăteşte! Botoşănean trimis în judecată pentru consum de droguri

Râsul se plăteşte! Botoşănean trimis în judecată pentru consum de droguri
De ce ar folosi cineva droguri de tip canabis? Pentru că îl fac să râdă mult. Nu e glumă, chiar acesta a fost motivul invocat de un botoşănean în faţa anchetatorilor DIICOT, pus să explice de ce avea canabis în buzunare.

S-a întâmplat la începutul lunii iunie, atunci când Emilian D. s-a întâlnit cu prietenul lui, Andrei H., proaspăt întors din Marea Britanie. Nimic rău până aici, doar că următoarea întâlnire a fost cu jandarmii care i-au "săltat", iar la percheziţii au găsit diverse surprize: în buzunarele lui Andrei H. au găsit muniţie, despre care acesta a povestit că a găsit-o în apartamentele pe care le-a amenajat în Marea Britanie şi pe care şi-a însuşit-o precum şi un pliculeţ cu substanţe etnobotanice. În buzunarul lui Emilian D. jandarmii au găsit un plic, ce, analizat la laboratorul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, ar fi conţinut marijuana, în cantitate de 0.48 de grame de marijuana.

Tânărul a recunoscut că este consumator de substanţe halucinogene şi etnobotanice precum şi de droguri uşoare pentru că râde mult atunci când se află sub influenţa acestora. Mai mult, a povestit că a cumpărat plicul de la un necunoscut cu care s-a întâlnit în faţa unui fast- food de pe strada George Enescu şi pe care a plătit 60 de lei. În faţa unei asemenea mărturisiri, anchetatorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a tânărului pentru consum ilicit de droguri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4828

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1509

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4286

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...