Râsul se plăteşte! Botoşănean trimis în judecată pentru consum de droguri

Râsul se plăteşte! Botoşănean trimis în judecată pentru consum de droguri
De ce ar folosi cineva droguri de tip canabis? Pentru că îl fac să râdă mult. Nu e glumă, chiar acesta a fost motivul invocat de un botoşănean în faţa anchetatorilor DIICOT, pus să explice de ce avea canabis în buzunare.

S-a întâmplat la începutul lunii iunie, atunci când Emilian D. s-a întâlnit cu prietenul lui, Andrei H., proaspăt întors din Marea Britanie. Nimic rău până aici, doar că următoarea întâlnire a fost cu jandarmii care i-au "săltat", iar la percheziţii au găsit diverse surprize: în buzunarele lui Andrei H. au găsit muniţie, despre care acesta a povestit că a găsit-o în apartamentele pe care le-a amenajat în Marea Britanie şi pe care şi-a însuşit-o precum şi un pliculeţ cu substanţe etnobotanice. În buzunarul lui Emilian D. jandarmii au găsit un plic, ce, analizat la laboratorul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, ar fi conţinut marijuana, în cantitate de 0.48 de grame de marijuana.

Tânărul a recunoscut că este consumator de substanţe halucinogene şi etnobotanice precum şi de droguri uşoare pentru că râde mult atunci când se află sub influenţa acestora. Mai mult, a povestit că a cumpărat plicul de la un necunoscut cu care s-a întâlnit în faţa unui fast- food de pe strada George Enescu şi pe care a plătit 60 de lei. În faţa unei asemenea mărturisiri, anchetatorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a tânărului pentru consum ilicit de droguri.

 

Spune-ne opinia ta