Protest reluat în fața Primăriei Corni! Oamenii, nemulțumiți că încă nu s-a organizat referendumul! FOTO

Localnicii din comuna Corni, județul Botoșani, au reluat, luni dimineață, protestele în fața Primăriei. De această dată, protestul este unul autorizat iar oamenii vor ieși în stradă până pe data de 9 februarie, inclusiv.

 

Protest reluat în fața Primăriei Corni! Oamenii, nemulțumiți că încă nu s-a organizat referendumul! FOTO

Cetățenii sunt nemulțumiți că deși au strâns semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Dorel Dorneanu, acțiunea lor bate pasul pe loc. Autoritatea Electorală Permanentă a găsit inadvertențe în ceea ce privește datele personale în cazul a 100 de cetățeni care au semnat, iar acum se fac verificări.

Oamenii însă spun că se tergiversează prea mult lucrurile cu organizarea referendumului. 

Aproximativ 25 de persoane s-au adunat, luni, în fața Primăriei din Corni. Reproșurile acestora se îndrepată tot către primarul Dorel Dorneanu, care și la această dată se află în concediu.

La Corni au fost trimise și forțele de ordine, pentru a se asigura că protestul va fi unul pașnic.

"Avem o lună de zile de când am strâns semnăturile și nu s-a întâmplat nimic. Am mers la Prefectură și tot se amână. Spun că sunt inadvertențe la 100 de persoane. Așteptăm în continuare răspunsul. Suntem luați în derâdere în continuare de cei de la Primăria Corni. Se stabilesc ședințe de Consiliu Local la o anumită oră, dar apoi modifică ora, ca să nu mai venim. În continuare suntem mințiți. Nu le pasă că noi venim. Ni se spune că suntem prostituate, suntem făcuți în toate felurile și amenințați. Nu mai putem.  Am fost amenințați să nu ieșim din case să nu fim amendați, dar nu e adevărat", a spus una dintre protestatare. 









 

 

 

Spune-ne opinia ta