Proiectele Profi –Izo.Bek în Botoșani

Proiectele Profi –Izo.Bek în Botoșani

Profi Izo.Bek, unul din cei mai prolifici dezvoltatori imobiliari din Botoșani,  au început faza de recepție a construcției de lângă Școala Nr. 11, astfel noii proprietari au putut primi exact ce au cumpărat în faza de proiect.

Investiția modernă este compusă din 12 apartamente ultramoderne, în apropiere de Şcoala 11 din municipiul Botoşani (Str. Gral. Ghe. Avramescu), de 53-63 mp cu terase spaţioase, locuri de parcare în demisol şi afară.










GREEN HILL Residence, cel mai mare proiect imobiliar al Profi Izo.Bek din Botoşani, aflat în faza de construcţie, îşi anunţă disponibilitatea pentru cumpărarea de apartamente.

Până pe 1 Decembrie vindem apartamente cu oferte avantaj client.

În această perioadă cine achiziționează un apartament de la noi in cartierul “Green Hill Rezidence”( care va fi gata in 2019) va beneficia de multe avantaje dar și de un discount substantial.

GREEN HILL Residence, prin  poziţionare, arhitectură şi structură oferă un confort sporit iar prin calitatea şi aspectul propus  vom oferi nesfârşite posibilităţi de a crea spaţii personalizate care să corespundă perfect gusturilor clienţilor noştri.

Ansamblul conţine apartamente cu suprafeţe generoase comparativ cu cele clasice actuale (de tip garsonieră  de 40mp util, apartamente cu 2 camere cu 67mp util, apartamente de 3 camere cu 85mp util, apartamente de 4 camere cu 93mp util dar şi Penthouse cu peste 100 mp util).



Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă aşteptăm cu plăcere la sediul societăţii din localitatea Hudum, la ieşirea din municipiu, vis-à-vis de Cornişa sau la nr. de telefon 0758591031.

www.profi-izobek.ro    FB/Profi-IzoBek

 

Spune-ne opinia ta