Privatizarea Laboratorului de Analize de la Mavromati a ajuns in atentia prefectului!

Privatizarea Laboratorului de Analize de la Mavromati a ajuns in atentia prefectului!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Cristian Roman: "Doar Ministerul Sanatatii si organele de judecata pot lua o decizie asupra legalitatii contactului de privatizare a Laboratorului de Analize".

Dupa intalnirea cu sindicatele si conducerea Laboratorului de Analize al Spitalului Mavromati,  care a avut loc saptamana trecuta, astazi, a fost programata o intalnire intre prefectul Cristian Roman si conducerea Spitalului Mavromati.

Managerul Spitalului Mavromati si directorul medical al unitatii spitalicesti au fost chemati de prefect, pentru a prezenta opinia legala a contractului de privatizare a Laboratorului de Analize, dar si pentru o incercare de mediere intre conducerea spitalului si conducerea laboratorului.

"Astazi ei si-au prezentat punctul de vedere, dar si opinia legala vizavi de legalitatea acestui document si nu numai. Au prezentat si documentele pe care le-am cerut, care au stat la baza incheierii acestui contract. Vom incerca inca o data inchegarea unui dialog intre parti. Am inteles ca o parte dintre documentele prezentate astazi sunt deja trimise la Ministerul Sanatatii, ei isi vor face treaba iar o parte din aceste acte vor suporta o analiza si din partea institutiei noastre. Ministerul Sanatatii si organele de judecata sunt singurele institutii care pot lua o decizie asupra legalitatii acestor documente", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

In urma acestei intalniri a fost stabilit ca la urmatoarea intalnire dintre prefect si conducerea Spitalului Mavoromati, care va avea loc cel mai probabil la mijlocul saptamanii viitoare, sa fie invitatat presedintele Consiliului Judetean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
44

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
48

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
129

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...